Cum se realizeaza importul de date in Sugar CRM

Configurare noua (How To)

Situatie

Pentru toate modulele din SugarCRM importul de date se realizeaza in acelasi fel, exceptie facand campurile obligatorii specifice fiecarui modul,

Pentru a realiza importul de date dupa implementarea modulelor se va descarca un fisier .csv apasand pe butonul aferent modului se selectand import {Numele Modulului}.

step 1

Backup

Fisierul .csv odata completat se va uploada prin optiunea upload din aceasi pagina.

Pentru inregistrari noi se va alege prima optiune de sub butonul import, In cazului actualizarilor in masa fisierul .csv va contine doar campurile obligatorii si cele ce se doresc actualizate impreuna cu campul cheie.

step 2

 

Solutie

Pasi de urmat

Dupa ce fisierul s-a uploadat, Sugar permite ajustarea setarilor pentru anumite campuri, iar in cazul migrarilor de pe alte platfrome Sugar are tipare predefinite ce se pot alege in acest punct.

step 3

 

 

Urmatorul pas permite sincronizarea campurilor; in paretea din stanga este indicat capul de tabel din fisierul .csv iar in mijloc echivalentul campului in sistem apoi variabila importabila.

step 4

In josul paginii avem butonul ce va permite trecerea la pasul urmator.

step 4b

In cazul in care  importul se face in mai multi pasi Sugar permite verificarea bazei de date perntru a elimina inregistrarile duplicat. Tot ce trebuie facut este “tragera” criterului de cautare spre stanga.

step 5

Procesul de import dureaza cateva minute in functie de numarul de inregistrari.

Tip solutie

Permanent

Voteaza

(13 din 25 persoane apreciaza acest articol)

Despre Autor

Leave A Comment?