Cum să scapi definitiv de upgrade-ul la Windows 10 – Never 10

Rezolvare problema (Fix IT)

Situatie

Încă de la lansarea ultimei versiuni a sistemului de operare, Microsoft a forţat sistematic şi redundant utilizatorii prin diverse tactici de a face upgrade-ul de la vechiul windows. În unele cazuri fişiere pentru setări au fost descărcate automat în timp ce alţii au fost nevoiţi să facă trecerea la Windows 10 împotriva voinţei lor. Toţi însă au fost şi sunt bombardaţi constant cu mesaje de upgrade.

 

Solutie

Deşi sunt mai multe variante pentru a rezolva această problemă, cea mai simplă şi la îndemână este un soft gratuit lansat de Gibson Research Corporation care controlează categoric toată această avalansă de mesaje de la Microsoft.

Soluţia este foarte uşor de folosit. Locaţia de descărcare a acestui soft o puteţi găsi accesând acest link https://www.grc.com/never10.htm

Fiind o aplicaţia de tip portable nu e nevoie de nicio instalare. Poate fi pusă pe un stick USB şi poate fi folosită pe mai multe calculatoare. never_10

Tip solutie

Permanent

Impact colateral

Dacă deja ai instalată versiunea de Windows 10 softul nu te poate ajuta cu nimic. Ai însă varianta de a reveni la Windows 7 sau 8, în funcţie de ce ai avut deja instalat pe computer.

Voteaza

(14 din 43 persoane apreciaza acest articol)

Despre Autor

Leave A Comment?