Cum sa scapam de pop-upurile de la logarea in Microsoft OneDrive

Configurare noua (How To)

Situatie

De fiecare data cand reporniti computerul , Microsoft OneDrive va intrerupe conectarea sau crearea unui cont. Dar daca nu vrei? Daca vrei sa nu mai apara niciodata? Microsoft nu va ofera aceasta optiune, dar avem o modalitate de a o dezactiva pentru totdeauna.

Solutie

Pasi de urmat

Dezactivarea OneDrive-ului din Starup

 

OneDrive-ul porneste odata cu Windows-ul deoarce este listat în elementele de pornire din configurația PC-ului. Pentru ca OneDrive-ul sa nu mai porneasca o data cu windows-ul, doar faceți click dreapta pe bara de sarcini și alegeți opțiunea “Task Manager” sau utilizați comanda rapidă de la tastatură CTRL + SHIFT + ESC.

In Task Manager, alegeti optiunea “More details” din partea de jos, apoi treceți la fila Starup si apasati disable din coltul dreapta jos a task manager-ului pentru OneDrive.

 

Puteti sa-l dezinstalati

 

Decat sa dezactivati ceva pe care nu intentionati sa-l utilizati vreodata, puteti pur și simplu sa o dezinstalati. Faceți click pe Setting (apasați pe Windows + I), faceți click pe optiunea Apps, gasiti Microsoft OneDrive sub sectiunea “Apps and features”, apoi faceți click pe butonul “Uninstall”.

 

Tip solutie

Permanent

Voteaza

(14 din 34 persoane apreciaza acest articol)

Despre Autor

Leave A Comment?