Cum sa iti vezi ratingul de pasager la uber

Dupa fiecare cursa, iti poti nota soferul cu pana la 5 stele in functie de cat de buna sau rea a fost cursa, dar probabil nu stiai ca si tu ai un rating ca pasager. Iata cum sa iti vezi ratingul de pasager la uber.

Cand cauti un uber, cel mai apropiat sofer va primi solicitarea ta si au optiunea de a accepta sau de a respinge cursa. Daca este respinsa, comanda va fi transferata la urmatorul sofer apropiat. In general, nu ar trebui sa ai dificultati in a gasi un sofer care sa iti accepte cursa, dar daca ai un rating slab, sansele scad considerabil.

Poate ca nu stii care iti este passenger rating-ul, dar este o cale usoara sa il afli.

[mai mult...]

Cum sa schimbi locatia folderului Dropbox

By default, folderu Dropbox este localizat in: C:Users<username>
sau in folderul Home din osx si linux.
Daca intentionezi sa il muti in alta parte, procesul este foarte simplu.

De ce ai vrea sa faci asta? Pai, depinde… Poate ai OS-ul pe un drive de capacitati reduse [ssd] si folosesti un alt mediu de stocare mai mare pentru date, sau poate preferi sa il tii de dragul organizarii, in alta parte. De ce, depinde doar de tine. Exista cateva chestii de care trebuie sa tii cont cand intentionezi sa muti folderul de dropbox, totusi:

[mai mult...]

Cum verifici daca ai Secure boot activat

PC-urile moderne [in general cele care vin cu windows 8 sau 10] au optiunea Secure boot activata by default. Aceasta iti tine computerul securizat dar trebuie dezactivata pentru anumite versiuni de linux sau versiuni mai vechi de windows. Iata cum sa verifici daca ai secure boot activat pe pc-ul tau.

[mai mult...]

Cum schimbi parola de Apple ID

Parola de Apple ID este deosebit de importanta, si nu este deajuns sa o tii secreta, este indicat sa o schimbi din cand in cand.

Parola de apple id, iti permite sa cumper absolut orice din “ecosistemul” Apple, indiferent ca vorbim de muzica, filme, aplicatii sau subscriptii. Este fantastic de convenabil sa ai atat de multa putere cu un simplu tap, dar, totodata implica si multa responsabilitate. Dupa cum este cu orice parola, damage-controlul poate fi extrem de costisitor.

[mai mult...]