Depanare

Refoloseste waste tonerul de la imprimanta – Schimba waste tonerul (cu imagini)

Ai nevoie urgenta de imprimanta dar iti afiseaza eroarea prin care te notifica ca waste tonerul tau trebuie schimbat? si nu ai niciunul la indemana?

Exista o solutie simpla prin care poti refolosi waste tonerul.

De ce ai nevoie? 
O surubelita
Un sac de gunoi
Indemanare

 

Mai intai scoti usor waste tonerul fara sa il inclini sau sa-l agiti. Trebuie sa fii atent, resturile de toner pot cadea foarte usor din recipient.

scoate waste tonerul din imprimanta.

Scoate waste tonerul din imprimanta.

Mergi intr-un spatiu deschis in goleste cu grija containerul in sacul de gunoi. Vei observa ca in spatele acestuia, exista un mic recipient transparent prins in suruburi.

Daca in acel recipient intra toner, imprimanta se va sesiza prin intermediul unui senzor optic ca acel containerul care inmagazineaza resturile de toner este plin, prin urmare trebuie inlocuit.

Vei desface acest recipient transparent, il vei curata cu grija si il vei monta din nou in spatele containerului. Dupa aceasta curatare, vei monta waste tonerul in imprimanta si se va restarta imprimanta :).

 

ps. aceasta procedura a fost testata pe o imprimanta konica minolta c224e dar se aplica la toate modelele konika minolta dar si altor tipuri de imprimanta.

 

[mai mult...]

Dezactivare Optiune SafePay din antivirusul BitDefender Total Security 2015

Optiunea SafePay din antivirusul BitDefender Total Security a fost creata pentru a iti proteja informatiile delicate pe care le introduci online atunci cand efectuezi plati sau alte operatiuni bancare. Aceasta functie protejeaza date precum cele ale contului bancar si cardului de credit dar si orice alte informatii, avand un meniu special cu un browser personalizat in care poti naviga pe internet in siguranta.

Pentru a dezinstala aceasta optiune urmeaza pasii de mai jos:

[mai mult...]

Cum sa iti cureti calculatorul de Adware?

Cum sa iti cureti sistemul de operare si browser-ul de aplicatii add-on-uri cu reclame sau de aplicati ce pot downloada sau instala alte aplicati tip reclama sau mai rau, malware sau spyware?

O aplicatie destul de usor de instalat si utilizat pentru a detecta si sterge virusi, addware, spyware este Adware Removal Tool de la TechSupportAll.

 

[mai mult...]

Cum sa scanezi sistemul impotriva virusilor fara instalare cu ajutorul Panda Cloud Cleaner

Panda Cloud Cleaner este un instrument avansat de dezinfecție care efectuează o scanare profundă bazată pe inteligență colectivă ( scanare cloud ) pentru a elimina malware-ul care programele antivirus tradiționale nu pot detecta . Dacă bănuiți calculatorul ca are viruși , utilizați Panda Cloud Cleaner .

Pentru folosire va rugam să urmați instrucțiunile de mai jos :

[mai mult...]