Depanare

Cum poti devirusa un calculator infectat cu Cryptolocker si CTB Locker.

Cryptolocker si CTB Locker (Curve-Tor-Bitcoin Locker) reprezinta o forma de malware care solicita plata unei rascumparari ce utilizeaza mecanisme de criptare si stoarcere de bani. Fisierele sunt criptate folosind o pereche de chei RSA pe 2048 de biti generata aleatoriu, care este asociata cu calculatorul infectat. Cheia publica este copiata pe calculatorul infectat, iar cheia privata poate fi obtinuta facand plata in intervalul de timp alocat. In cazul in care plata nu este efectuata, cheia privata va fi stearsa si nu va exista nicio metoda de decriptare a fisierelor blocate.

[mai mult...]

Dezactivare Optiune SafePay din antivirusul BitDefender Total Security 2015

Optiunea SafePay din antivirusul BitDefender Total Security a fost creata pentru a iti proteja informatiile delicate pe care le introduci online atunci cand efectuezi plati sau alte operatiuni bancare. Aceasta functie protejeaza date precum cele ale contului bancar si cardului de credit dar si orice alte informatii, avand un meniu special cu un browser personalizat in care poti naviga pe internet in siguranta.

Pentru a dezinstala aceasta optiune urmeaza pasii de mai jos:

[mai mult...]

Cum sa scanezi sistemul impotriva virusilor fara instalare cu ajutorul Panda Cloud Cleaner

Panda Cloud Cleaner este un instrument avansat de dezinfecție care efectuează o scanare profundă bazată pe inteligență colectivă ( scanare cloud ) pentru a elimina malware-ul care programele antivirus tradiționale nu pot detecta . Dacă bănuiți calculatorul ca are viruși , utilizați Panda Cloud Cleaner .

Pentru folosire va rugam să urmați instrucțiunile de mai jos :

[mai mult...]

Cum sa iti cureti calculatorul de Adware?

Cum sa iti cureti sistemul de operare si browser-ul de aplicatii add-on-uri cu reclame sau de aplicati ce pot downloada sau instala alte aplicati tip reclama sau mai rau, malware sau spyware?

O aplicatie destul de usor de instalat si utilizat pentru a detecta si sterge virusi, addware, spyware este Adware Removal Tool de la TechSupportAll.

 

[mai mult...]