Afla cum sa-ti personalizezi profilul de instagram

Instagram este la baza o aplicatie de social-networking dezvoltata pentru dispozitivele mobile, prin care se pot partaja pozele si videoclipurile personale direct in alte platforme de social-media, cum este Facebook sau Twitter.

Insa, pe langa aplicatia mobil, utilizatorii Instagram, pot folosi si interfata web. Aceasta este o extensie a aplicatiei mobil, prin care utilizatorii pot vizualiza, comenta, urmari si aprecia alte fotografii pe internet, ale altor utilizatori, fie ei utilizatori simpli, sau brand-uri cunoscute.

1

Varianta web a Instagram, oferta un plus in administrarea si actualizarea contului.

[mai mult...]

Afla cum poti debloca restrictii si functii de copiere, sau imprimare pentru documente PDF

Exista cazuri cand un utilizator limiteaza accesul la un document PDF prin setarea parolelor si restrictionarea anumitor caracteristici, cum sunt tiparirea si editarea. In acest sens sunt disponibile doua tipuri de parole:

– parola pentru deschiderea documentului;
– parola pentru permisiuni;

Daca PDF-ul este securizat cu ambele tipuri de parole, poate fi deschis cu oricare dintre acestea. Numai parola pentru permisiuni permite utilizatorului sa modifice caracteristicile restrictionate. Puteti sa eliminati securitatea dintr-un PDF deschis, daca aveti aceste permisiuni. In PDF-ul deschis, efectuati una din urmatoarele actiuni:

[mai mult...]