Avem Windows 10 TP instalat pe calculator si deranjantul mesaj de pe desktop deasupra la ceas care e arata ce versiune de system de operare avem instalata.
In solutia de mai jos, va voi arata in cativa pasi simpli cum puteti dezactiva functia default a Windows-ului 8/8.1, care permite restartarea sau oprirea sistemului, fara a fi nevoie sa fiti logati efectiv cu user si parola.
“Allow system to be shut down/restart without having to log on”