Afla care sunt cele mai bune aplicatii si codecuri de vazut filme pe calculator

Configurare noua (How To)

Situatie

Este important sa cunosti cele mai bune programe de vazut filme pe calculator, daca vrei ca filmele pe care le vei viziona sa fie redate la o calitate superioara.

 

Solutie

Pasi de urmat

VLC Media Player

VLC Media Player, programul cel mai des folosit pentru a reda filme,compatibil cu Windows cat si cu OS X.

VLC Media Player este un program open-source excelent pentru redarea fisierelor video si audio, are un consum foarte redus de resurse, ofera posibilitatea activarii limbii romane pentru mesajele de notificare si meniurile de optiuni.

Deoarece VLC Media Player include toate codecurile de care putem avea nevoie pentru a reda filme si muzica in cele mai utilizate formate, pentru a-l utiliza nu este necesar sa instalam un pachet de codecuri aditional.

VLC Media Player admite subtitrari, poate fi imbunatatit prin instalarea de plugin-uri si extensii, interfata sa poate fi personalizata, poate reda filme de pe CD, DVD sau Blu-ray Disc sau din fluxurile de retea (streaming video). De asemenea, VLC Media Player poate fi instalat si in smartphone-uri, tablete.

KMPlayer

KMPlayer este un program de vazut filme foarte apreciat, acesta oferind posibilitatea redarii unei game largi de formate media, atat video, cat si audio: AVI, MOV, MPEG, MKV, MP4, FLV, 3GP, TS, WMV, ASF, SWF si RM pentru video, si MP3, AAC, WAV, WMA, CDA, FLAC, M4A, MID, OGG si AC3, DTS pentru audio. De asemenea, are suport pentru redare CD/DVD-uri, fisiere media in format ISO si multe altele.

KMPlayer poate citi orice format de subtitrare, cu posibilitatea alegerii stilului, fontului, culorii, etc.

Suportul pentru media streaming (HTTP Streaming), server FTP (UTF-8), nu lipsesc, oferind un pachet complet de codecuri interne, plus posibilitatea integrarii unor plugin-uri pentru audio-player-ul Winamp si filtrul DScaler.

BS.Player

 

BS.Player, la fel ca VLC, dispune de propriul sau pachet de codecuri. Cu alte cuvinte, folosind BS.Player vom putea reda in calculator fara nici un fel de probleme video-uri si muzica in format AVI, 3GP, ASF, ASX, CDA, DAT, DIVX, M2V, M2P, M3U, M2TS, MKV, MP3, MP4, APE, FLAC, FLV, MP2, MEPG, MPG, OGG, OGM, PLS, VOB, WAV, WMA sau WMV. In plus, este unul dintre putinele programe multimedia care identifica filmele redate si le descarca automat subtitrarile in limba in care a fost instalat sau configurat dupa instalare.

BS.Player este unul dintre cele mai putin pretentioase programe de vazut filme, acesta putand fi utilizat fara probleme chiar si in calculatoarele mai vechi, consumul sau de resurse este putin superior celui avut de VLC în aceleasi imprejurari.

GOM Player

GOM Player include codecurile pentru cele mai raspandite formate video si audio, afiseaza corect subtitrarile si dispune de mai multe interfete. In plus fata de celelalte programe, acesta include trei moduri de redare: normal, high-quality si TV-output.

Datorita codecurilor pe care le include, GOM Player poate reda fisiere multimedia in format GOM, AVI, DivX, ASF, ASX, WM, WMX, WMP, WMV, WVX, MPEG, MPG, MPE, M1V, M2V, DAT, VOB, MP4, 3GP, K3G, LMP4, SKM, DMSKM, RMVB, RM, OGM, MKV, IFO, DMB, OGG, AC3, XviD sau H.263 si in plus, daca incerci sa redai cu el un film pentru care nu dispune de codec, iti afiseaza o fereastra care te va trimite direct pe site-ul de download al acelui codec.

Chiar daca in urma cu ceva timp GOM Player era unul dintre programele de vazut filme pe calculator cu cel mai redus consum de resurse, in momentul de fata acesta nu se diferentiaza de niciunul dintre celelalte programe mentionate in aceasta postare.

Tip solutie

Permanent

Voteaza

(6 din 17 persoane apreciaza acest articol)

Despre Autor

Leave A Comment?