Afla cum poti converti fisiere (documente, media) dintr-un format in altul folosind Cloud Convert

Configurare noua (How To)

Situatie

Au fost situatii in viata ta cand ai fi vrut sa ai la indemana un covertor bun la toate. Fie ca voiai o imagine in alt format, ca sa micsorezi spatiul ocupat de ea pe website-ul tau, fie ca trebuia sa modifici un fisier de tip PDF si singura modalitate era sa il convertesti in Word, sigur te-ai lovit de astfel de chestiuni, macar odata. Citeste mai jos si afla cum o astfel de aplicatie web te va scapa de astfel de batai de cap.

Solutie

2016-03-08 23_29_31-CloudConvert - convert anything to anything

Dupa cum se observa, aplicatia este foarte cuprinzatoare si cunoaste nu mai putin de 214 formate de fisiere. Aici enumeram formate de imagini, fisiere text, calcul tabelar si prezentari, e-books, fisiere de grafica vectoriala si multe altele.

 

Un alt avantaj il reprezinta faptul ca se poate folosi de aplicatiile de cloud-storage uzuale, ca Dropbox, Google Drive sau OneDrive. Acesta poate prelua fisiere din locatiile specificate si, dupa conversie, avem posibilitatea de a alege daca fisierul nou convertit se va salva local sau se va salva intr-unul din aplicatiile de cloud-storage.

 

2016-03-08 23_29_58-CloudConvert - convert anything to anything

 

2016-03-08 23_30_10-CloudConvert - convert anything to anything

 

Aplicatia, pe cat este de intuitiva si prietenoasa, pe atat este de puternica si versatila, permitandu-ne sa folosim batch conversion, pentru a schimba fomatul unui intreg lot de fisiere (foarte folositor atunci cand trebuie sa schimbam formatul unor imagini), precum si integrarea in aplicatiile personale, prin API-ul pus la dispozitie de catre creatori.

 

2016-03-08 23_30_31-CloudConvert - convert anything to anything

 

O aplicatie foarte utila, ce n-ar trebui sa lipseasca din bara de semne de carte a niciunui power user, si nu numai.

Spor la convertit!

 

Tip solutie

Permanent

Voteaza

(1 din 10 persoane apreciaza acest articol)

Despre Autor

Leave A Comment?