Afla cum poti scapa de mesajul aplicatiei Apple iMessage “Waiting for Activation”

Configurare noua (How To)

Situatie

Desi in Romania, exista foarte multi posesori de Apple iPhone, se pare ca uneori ne intalnim cu erori sau nefunctionalitate din partea unor servicii Apple, care dintr-un motiv sau altul, la noi inca sunt imposibil de implementat sau operatorii de telefonie nu fac demersurile necesare.

 

 

Solutie

Chiar daca in State sau alte tari din lume, serviciul iMessage este extrem de popular, in Romania, nu este atat de folosit, “datorita” frecventelor erori de functionare si preferam sa “mergem” pe mana unui serviciu la indemana oricarui utilizator de Android, Windows sau Apple, si anume – Whats’up, Viber sau Tango (etc.).

So, in ciuda expresiei “been there, done that” – se pare ca multi dintre utilizatorii de Apple au incercat tot felul de fix-uri pentru remedierea problemei de activare aparute la acest serviciu – iMessage.

 

Login .. Logout ID Apple

Sunt frecvente cazurile in care doar o simpla deconectare/conectare a ID-ului Apple poate rezolva problema cu iMessage. La fel ca si metoda Airplane, sunt cativa pasi de urmat pentru a efectua acest lucru.

  1. Sub meniul Settings –> Message, navigati in jos pana la “Send & Receive”
  2. Introduceti ID-ul Apple si apasati iesire (Sign Out).
  3. Inchideti serviciul iMessage.
  4. Asteptati 2-3 minute, porniti/opriti conexiunea WiFi si reporniti serviciul iMessage.
  5. Reintroduceti ID-ul Apple si reincercati activarea iMessage.

Serviciul iMessage – va fi activat.

Tip solutie

Permanent

Voteaza

(22 din 64 persoane apreciaza acest articol)

Despre Autor

Leave A Comment?