Afla cum poti schimba vocea in timp real pentru inregistrari sau convorbiri VoIP (Skype, Facebook, etc.)

Configurare noua (How To)

Situatie

Un program de modificat / schimbat vocea, mai ales unul care face acest lucru in timp real, va poate fi util pentru a da o nota hazlie convorbirilor realizate prin intermediu programelor VoIP precum Skype, Yahoo! Messenger, Facebook.

Voxal Voice Changer face acest lucru si mai mult, permite adaugarea unei game largi de efecte pentru inregistrarile dumneavoastra realizate cu alte programe sau dispozitive.

1

Solutie

Pasi de urmat

Voxal Voice Changer poate fi obtinut si utilizat gratuit daca nu va fi utilizat in scopuri comerciale si este compatibil cu cele mai utilizate versiuni ale sistemului de operare Windows, inclusiv Windows XP si Windows Vista. Utilizarea sa este simpla si se rezuma la selectarea tipului de voce dorit, optiune la alegerea dumneavoastra in panoul din partea stanga, urmata de apasarea butonului Preview.

Daca doriti ca vocea sa va fie modificata in timp real pe durata unei convorbiri VoIP sau a unei inregistrari realizate cu orice alta aplicatie, deschideti programul, alegeti efectul dorit si incepeti sa vorbiti lasand programul sa ruleze in fundal. Nu apasati butonul Preview deoarece se va produce un ecou enervant care nu va face altceva decat sa va distraga atentia.

2

O alta caracteristica interesanta a programului este posibilitatea crearii de filtre personalizate, actiune pe care o puteti duce la bun sfarsit cu ajutorul butonului New, aflat in bara superioara a interfetei. Acest buton, odata apasat, va deschide o noua fereastra care va cere sa introduceti un nume nou pentru efectul pe care il veti crea.

23

Dupa introducerea numelui si apasarea butonului OK, o noua fereastra isi va face aparitia, dar de aceasta data oferindu-va posibilitatea selectarii oricaruia dintre efectele generice disponibile de la care doriti sa porniti.

Dupa selectarea din lista Voxal Effects a efectului dorit, apasati butonul Add Effect.

Un nou panou isi va face aparitia. In acesta veti avea la dispozitie cateva functii utile pentru personalizarea sa. Veti putea alege aici un o setare prestabilita careia ii veti putea modifica intensitatea si nivelul de amplificare.

Cand ati terminat, apasati iar butonul Add Effect si examinati in panoul principal al programului, mai exact in sectiunea din partea stanga a acesteia, prezenta noului efect creat.

Dupa cum veti vedea atunci cand il veti folosi, Voxal Voice Changer nu se compara cu niciunul dintre programele simple dezvoltate spre a deservi schimbarea vocii in timp real sau pornind de la o inregistrare, acesta fiind mult mai complex si bogat in optiuni.

Tip solutie

Permanent

Voteaza

(6 din 10 persoane apreciaza acest articol)

Despre Autor

Leave A Comment?