Afla cum sa descarci continut media cu ajutorul aplicatiilor de torrent

Configurare noua (How To)

Situatie

Pe internet poti sa gasesti filme, TV, muzică, software, cărți, fotografii și multe altele. Dacă le doriți, este ușor pentru a le obține. Există multe modalități de a descărca aceste date. Torrentele sunt, fără îndoială, cel mai popular mod de a face acest lucru.

 

Solutie

Pasi de urmat

Pentru a descarca fisiere prin aceasta metoda trebuiesc programe speciale pentru a le descarca pe calculatorul tau pe principiul programelor de dc++ dar fara sa fii nevoit sa dai share la foldere din calculatorul tau.

Programele pentru .torrent impart cu altii doar ce downloadezi tu. Este chiar indicat sa tii „la seed” un torrent dupa ce il iei ca sa poata sa ia si altii de la tine asa cum ai luat si tu de la ei.

Multe site-uri de download  foloseasc tehnologia torrent. Unele cu continut legal iar altele cu continut ilegal(in general site-uri download filme,jocuri,software).

torrent

 

Pentru a putea descarca torrente trebuie sa ai instalat un client de torrent(utorrent,bittorrent….).

torrent2

Ce trebuie configurat in aplicatie este locul unde se face descarcarea

torrent3

si setarile pentru viteza de download si upload.

torrent4

 

Dupa ce ai dat click pe descarca torrent ar trebui sa se deschida automat aplicatia(utorrent) si sa alegi daca porneste descarcarea in acel moment sau mai tarziu sau sa schimbi folderul in care se face descarcarea.

 

torrent6

Tip solutie

Permanent

Voteaza

(43 din 82 persoane apreciaza acest articol)

Despre Autor

Leave A Comment?