Afla cum sa ramai informat tot timpul despre locatia copilului tau si cand ajunge sau pleaca de acasa

Configurare noua (How To)

Situatie

Pentru a putea vizualiza oricand locatia copilului tau o sa instalam atat pe telefonul personal cat si pe telefonul copilului aplicatia Life360 Family Locator.

 

Backup

Serviciul de locatie al telefonelor mobile trebuie sa fie activat.

Datele mobile sau o conexiune Wi-fi trebuie sa fie activa pe ambele telefoane.

Solutie

Pasi de urmat

Accesam aplicatia App Store sau Google Play.

IMG_0083.

In App Store pe fereastra de “Cautare” scriem life 360 in partea de sus a ecranului, apasam pe “Obtineti” si apoi “Instalati”. Dupa finalizarea instalarii deschideti aplicatia.

IMG_0084

Alege modalitatea prin care doresti sa te conectezi, adresa de email sau numarul de telefon.

IMG_0087

Introdu adresa de email personala sau numarul de telefon si apasa “Continua”

IMG_0088

Introdu datele personale solicitate si apasa Sign Up. Mentionez faptul ca, parola pe care trebuie sa o introduci nu este aceea de la adresa de email, ci o parola diferita pentru contul tau de Life 360.

IMG_0089

Selecteaza un profil si apasa “Select”. O sa primesti o serie de notificari din partea aplicatiei tocmai instalate, care iti solicita permisiunea de a accesa diferite functii ale telefonului.

Pentru o buna functionalitate a aplicatiti, recomand sa permiteti accesarea functiilor solicitate.

 

IMG_0091     IMG_0092

Acum poti salva locatia in care te afli in acest moment prin apasarea butonului “Save”. Aplicatia denumeste implicit aceasta adresa Home (Acasa), insa se poate modifica in aceasta pagina.

IMG_0093

Pentru a adauga telefonul copilului pe aceasta harta apasa butonul din chenarul rosu din partea de jos a ecranului.

IMG_0094.

Daca contactul copilului tau nu apare in pagina nou deschisa apasa “Enter manually” si completeaza campurile solicitate. In cazul prezentat, eu am adaugat contactul dupa numarul de telefon, in momentul in care aplicatia se va configura pe telefonul copilului este obligatorie introducerea numarului de telefon. Situatia este simiulara daca la adaugarea contactului se trece adresa de email in loc de numarul de telefon.

IMG_0097   IMG_0098    IMG_0096

Pentru a putea vizualiza locatia copilului tau efectueaza pasii 1-7 de pe telefonul lui. Imediat dupa instalare si configurare, pe harta din aplicatia ta va aparea un alt dispozitiv si anume cel al copilului.

IMG_0104

Tip solutie

Permanent

Voteaza

(8 din 15 persoane apreciaza acest articol)

Despre Autor

Leave A Comment?