Afla cum sa recuperezi fotografiile sterse din iphone

Configurare noua (How To)

Situatie

Buna ziua,

 

Azi vom parcurge anumiti pasi in cazul in care, ce putem face atunci cand  “din greseala” ori eroare umana pierdem anumite date importante sau mai putin importante de pe telefonul personal ori de serviciu, iPhone.

Plecand de la premiza ca orice data (format electronic)  video, foto, sync calendar, mail, contact, etc. trebuie sa le facem backup( cloud, pe calculatorul personal, NAS, etc.) dar aceasta forma de salvare ea trebuie sa existe in zona noastra de interes.

In solutia propusa doresc sa aplecam urechea spre un soft intitulat ” Wondershare Dr. Fone”. Acesta ofera o solutie completa legata de recuperarea datelor sterse de tip, fotografii, contact, note, note vocale, marcaje Safari si mai multe de la iPhone iPad si iPod touch in afara de recuperarea datelor direct de pe iPhone, iPad, iPod touch asemenea va permite sa recuperati date de pe iCloud si fisiere de rezerva iTunes oferindu-va trei moduri de recuperarea a fisierelor pierdute sau sterse. Asadar vom  parcurge anumiti pasi in cazul in care dorim recuperarea.

Solutie

1.Cautam soft-ul (Wondershare Dr. Fone) compatibil cu Windows ori cel pentru Mac OS. Dupa copierea lui se face install-ul cel bine cunoscut sub forma de (next.. next… finish…).

Odata instalat pe system-ul personal dorit il vom deschide (run)  vom intalni o frumoasa interfata ( fig. de mai jos) in care ne spune sa conectam dispozitiv-ul si introducerea a utilizatorului a parolei de icloud pentru a permite soft-ul sa acceseze backup-urile facute.

DR.Fone

 

Odata conectat vom permite legatura de incredere intre iPhone si P.C. ( Trust this PC)

DR.Fone0

2.Din lista cu fisierele de backup vom face click pe “Download”-ul  backup-ului  dorit ( fig. de mai jos) in coloana “State”. Dupa selectarea facuta si a download-ului extecutat cu succes soft-ul va scana automat fisierele din backup.

recover-from-icloud backup

 

3. Dupa scanarea fisierelor soft-ul ne va sorta automat dupa categorie. Aici vom selecta ce dorm sa facem recuperam ( fotografii …etc ) si apasam buton-ul “Recover”

s

Iar acestia ar fi pasii pentru a recupera fotografiile sterse de pe iphone.

 

 

Va multumesc!

Tip solutie

Permanent

Voteaza

(43 din 84 persoane apreciaza acest articol)

Despre Autor

Leave A Comment?