Afla la ce sa fi atent atunci cand vrei sa alegi cel mai bun cooler pentru procesor (ghid)

Configurare noua (How To)

Situatie

Daca doriti sa faceti un oveclock procesorului unitatii dumneavoastra, sau doriti sa va creati o unitate desktop silentioasa aici puteti gasi cele mai bune coolere pentru asta.

Solutie

Pasi de urmat

Zalman CNPS9500A

Un model mai vechi, dar care reuseste sa se tina actual. Din review-uri este foarte silentios si pastreaza procesorul rece chiar daca este cald in camera. Radiatorul de racire este facut doar din cupru si design-ul este minimal pentru a reusi sa ocupe cat mai putin spatiu posibil.

1

Swiftech H220-X

Este un model bazat pe racirea cu apa. Contine un radiator de 120mm, o pompa de apa si un recipient pentru lichid. Este foarte silentios(nu are ventilatoare) si isi face foarte bine treaba chiar daca supui procesorul la un overclock.

2

Cooler Master Hyper 212 EVO

Acesta este o solutie ieftina pentru upgrade-ul cooler-ului stock. are un ventilator de 120mm si un radiator block, dar datorita design-ului ramane suficient de mult loc si pentru restul componentelor.

3

Noctua NH-D15

Este un sistem de racire pe baza de ventilatoare cu 2 radiatoare de aluminiu si 6 tevi de racire. Este mare doar foarte silentios chiar daca se realizeaza overclock pe procesor

4

Corsair H-110 waterblock

Este o solutie cu racire pe baza de apa. Apa este racita prin intermediul a 2 ventilatoare de 140mm aflate pe un radiator de 280mm. Ventilatoarele au lamele de asa natura incat sa nu fie nevoie de lucru la turatii mari.

5

Tip solutie

Permanent

Voteaza

(16 din 30 persoane apreciaza acest articol)

Despre Autor

Leave A Comment?