Alternativa pentru configurarea mouse-ilor Logitech fara instalarea aplicatiei G HUB

Configurare noua (How To)

Situatie

Logitech au lansat un instrument portabil pentru configurarea majoritatii mouse-ilor (din gama de gaming) numit Onboard Memory Manager. Acesta se poate obtine din pagina de Support respectiv Downloads a produselor relativ recente, de la modelul G102/203 pana la G502x. Desi are majoritatea facilitatilor prezente in G HUB, nu se pot efectua update-uri de firmware cu OMM.

Solutie

Pasi de urmat

In pagina de Suport a produsului la categoria Downloads selectam sistemele de operare Windows 10 sau 11. Dupa afisarea rezultatului selectam Download Now.

Rulam aplicatia pentru configurarea mouse-ului; daca intampinam probleme la rulare bifam Unblock si Apply din proprietatile executabilului.

Configuram (pana la 5 profile pe anumite modele) diversele proprietati precum DPI, mapari de taste sau report rate. Pentru sistemele vechi se poate alege un report rate de 250 sau 500Hz. De asemenea, acest lucru poate ajuta la imbunatatirea timpului de utilizare a bateriei pe laptopuri (se pot opri inclusiv luminile folosind culoarea negru).

Dand click dreapta pe una din valorile de DPI se poate seta valoarea implicita la conectarea mouse-ului (marcat de rombul galben plin, celalalt simbol corespunde functiei DPI Shift (daca a fost asignata)) in functie de preferinte.

Tip solutie

Permanent

Voteaza

(4 din 9 persoane apreciaza acest articol)

Despre Autor