Anunță-ți numele atunci când te alături unei întâlniri Skype for Business sau unei convorbiri telefonice

Configurare noua (How To)

Situatie

Atunci când un utilizator intră într-o întâlnire Skype for Business online prin telefon, acesta este invitat să-și înregistreze numele, astfel încât acesta să poată fi anunțat participanților ca parte a anunțurilor de intrare și de ieșire. Dacă apelantul nu își înregistrează numele, Skype for Business folosește funcția text-to-speech pentru a anunța numărul de telefon al apelantului, acolo unde este disponibil.

Organizatorul întâlnirii Skype for Business specifică dacă participanții trebuie anunțați când se alătură sau ies din întâlnire. Administratorul poate configura setările conferinței dial-in Microsoft pentru a activa sau dezactiva înregistrarea numelui.Administratorul poate dezactiva anunțurile de intrare și ieșire pentru întregul serviciu.

Notă: Anunțurile de intrare și de ieșire pentru apelanți sunt redate numai pentru participanții care s-au alăturat de pe telefon și nu pentru participanții care s-au alăturat utilizând clientul Skype for Business pe desktop sau pe telefonul mobil.

Solutie

Pasi de urmat

Solicitați anunțuri atunci când participanții intră și părăsesc întâlnirea

  1. Conectați-vă la întâlnirea Skype for Business.
  2. Faceți clic pe More options > Skype Meeting Options.
  3. Bifați caseta de lângă Announce when people enter or leave.
  4. Faceți clic pe OK.

Numele anunțat când vă alăturați sau plecați

Dacă vă înscrieți în întâlnire ca angajat sau utilizator autentificat (un utilizator cu un cont de serviciu sau de școală), numele dvs., așa cum este menționat în directorul de muncă sau de școală, va fi anunțat când intrați sau ieșiți din întâlnire.

Dacă participați în calitate de invitat, vi se va solicita să furnizați un nume când vă conectați și acest nume va fi anunțat la intrarea sau ieșirea din întâlnire.

Tip solutie

Permanent

Article Attachments

Voteaza

(2 din 5 persoane apreciaza acest articol)

Despre Autor

Leave A Comment?