Cannot locate the Microsoft Visual Foxpro support library

Configurare noua (How To)

Situatie

La instalarea/actualizarea aplicatiilor de contabilitate Saga,Easycont,Sasorysoft, intalniti eroarea “Cannot locate the Microsoft Visual Foxpro support library“.

 

Solutie

Pasi de urmat

Am gasit cateva solutii de rezolvare pentru eroarea de mai sus.

– eroarea este generata de faptul ca ati lansat update.exe din statii fara a reinstala KIT complet conform instructiunilor de pe site. Instalarea kitului integral pentru statii va elimina aceasta eroare.

– daca nu se remediaza, atunci copiati urmatoarele librarii in directorul programului dvs. (c:\easywin, c:\easyfct, c:\easygest sau c:\saga sau in directorul unde a fost instalata aplicatia)

 

– eroarea mai poate fi generata de faptul ca au fost sterse librariile visualfox din calculatorul dvs. accidental, din cauza unui virus sau reinstalari de sistem de operare, etc. Reinstalarea programului (ultima versiune) ii va elimina aceasta eroare.

– daca tot nu se remediaza, atunci copiati urmatoarele librarii in directorul programului dvs. (c:\easywin, c:\easyfct, c:\easygest sau c:\saga sau in directorul unde a fost instalata aplicatia).

Tip solutie

Permanent

Voteaza

(13 din 24 persoane apreciaza acest articol)

Despre Autor

Leave A Comment?