Cum adaugi 2 semnaturi diferite pentru 2 conturi de mail diferite in Outlook 2013

Configurare noua (How To)

Situatie

In cazul in care ai configurat in Outlook 2013 doua conturi de email poti sa setezi cate o semnatura pentru fiecare cont, in asa fel incat in momentul in care alegi sa trimiti un mail de pe o adresa sa se adauge automat semnatura aleasa pentru acel cont.

Solutie

Pasi de urmat

In Outlook se apasa pe File->Options.

option mail

In fereastra Outlook options din meniul din stanga se da click pe Mail iar din partea dreapta se da click pe Signatures.

signature

In fereastra Select signature to edit se apasa pe butonul New.

buton new signature

In fereastra New Signature se scrie un nume pentru prima semnatura, in cazul nostru class.

new class

Se selecteaza prima semnatura din Select signature to edit (class), iar din partea dreapta la Choose default signature se alege contul de mail pentru care se doreste sa se foloseasca semnatura (@classit.ro) si ce semnatura sa se foloseasca pentru mesajele noi si cele la care se raspunde, in cazul nostru class. Apoi in campul Edit signature se editeaza semnatura care se doreste sa apara in mail dupa care se apasa butonul Save.

semnatura class

Apoi in fereastra Select signature to edit se apasa din nou butonul New.

buton new signature 2

In fereastra New Signature se scrie un nume pentru a doua semnatura, in cazul nostru scandia.

new scandia

Se selecteaza a doua semnatura din Select signature to edit (Scandia), iar din partea dreapta la Choose default signature se alege contul de mail pentru care se doreste sa se foloseasca a doua semnatura (@scandia.ro) si ce semnatura sa se foloseasca pentru mesajele noi si cele la care se raspunde, in cazul nostru scandia. Apoi in campul Edit signature se editeaza a doua semnatura care se doreste sa apara in mail dupa care se apasa butonul Save.

semnatura scandia

Tip solutie

Permanent

Voteaza

(13 din 32 persoane apreciaza acest articol)

Despre Autor

Leave A Comment?