Cum conectezi un mouse și o tastatură la Playstation 4

Configurare noua (How To)

Situatie

Sony’s PlayStation 4 poate fi controlat și prin intermediul unei tastaturi și a unui mouse. Acest fapt ușurează în special navigarea pe internet și, în general, navigarea prin meniuri. Mai mult, puteți juca unele jocuri. Numărul acestora este însă redus.

Solutie

PS4 suportă atât atât conexiunile USB cât și cele wireless. Pentru a conecta o tastatură și un mouse prin USB doar conectați dispozitivele în porturile aferente (aceleași prin intermediul cărora încărcați controllerele PS4. Pentru wireless introduceți în porturi dispozitivele în același fel ca la laptop sau calculator. După câteva secunde PS4 va reconoaște tastatura și mouse-ul.

ps 4

Puteți conecta la PS4 și dispozitive Bluetooth. (Bluetooth e standarizat așa că orice mouse ori tastatură de acest gen ar trebui să funcționeze). Pentru a le conecta accesați din meniu Settings, selectați Device, și mai apoi Bluetooth Devices.

ps4 -1

Odată conectate puteți personaliza funcțiile tastaturii și a mouse-ului în funcție de preferințe.

ps4 2

Puteți folosi tastatura și mouse-ului pentru a naviga pe net, pentru chat sau pentru schimbarea ori introducerea de parole.

Puteți juca unele jocuri folosind cele două dispozitive, dar sunt foarte puține care permit acest lucru. (Final Fantasy XIV: A Realm Reborn și War Thunder sunt două dintre ele). Totuși dacă doriți să le folosiți pentru jocuri cum ar fi Call of Duty există o soluție însă costă. Adaptoare de tipul Xim 4 adapter pot ajunge și la 150 de dolari.

Tip solutie

Permanent

Voteaza

(115 din 254 persoane apreciaza acest articol)

Despre Autor

Leave A Comment?