Cum folosești noua bară de adresă din Registry Editor, inclus în Windows 10

Configurare noua (How To)

Situatie

Registry Editor (Editorul de registru) este un instrument din Windows mic, puternic și care se adresează în principal celor cu înclinații tehnice, Timp de mulți ani, acest instrument nu s-a schimbat mai deloc.

Acum, Registry Editor (Editor de registru) are o bară de adresă pe care o poți folosi pentru a naviga rapid la chei de registru individuale și la valorile pe care le cauți. Iată cum arată și cum funcționează:

Solutie

Pasi de urmat

Deschide Registry Editor (Editor de registru). O metodă rapidă de a îl lansa în Windows 10 este să îl cauți: scrie comanda regedit în caseta de căutare de pe bara de activități, după care apasă pe rezultatul corect.

În Registry Editor (Editor de registru), imediat sub meniul de sus, vei vedea noua bară de adresă. Este la fel de simplă și de spartană ca și restul instrumentului Registry Editor (Editor de registru).

Bara de adresă din Registry Editor (Editor de registru) funcționează exact cum te aștepți. Când navighezi prin cheile din panoul din stânga, calea pe care o urmezi este afișată și în bara de adresă. De exemplu, dacă mergi la “ComputerHKEY_LOCAL_MACHINESYSTEMCurrentControlSetControlSession ManagerMemory Management”, această cale va fi afișată și în bara de adresă.

Bara de adresă este editabilă, adică poți să introduci text în ea și poți să copiezi conținutul ei. Acest lucru îți poate economisi timp atunci când știi deja calea pe care vrei să o urmezi și o ai deja scrisă. Poți să o copiezi în bara de adresă și apoi să apeși pe tasta Enter pentru a ajunge acolo.

De asemenea, este foarte utilă atunci când vrei să spui și altora calea către o anumită cheie/valoare. După ce ai ajuns la ea în Registry Editor (Editor de registru), îi poți copia calea din bara de adresă și o poți trimite oricui vrei.

Concluzie

Registry Editor (Editor de registru) din Windows 10 a primit o caracteristică mică dar foarte utilă, care va face cu siguranță mai ușoară viața multor utilizatori.

Tip solutie

Permanent

Voteaza

(9 din 10 persoane apreciaza acest articol)

Despre Autor

Leave A Comment?