Cum pot recupera fișierele șterse de pe un site de stocare online?

Configurare noua (How To)

Situatie

Trebuie să recuperați un fișier care a fost anterior șters? Indiferent dacă folosiți Microsoft OneDrive, iCloud, Google Drive sau Dropbox,  există modalități de a vă aduce înapoi fișierele. Iată cum.

Solutie

Pasi de urmat

Microsoft OneDrive

Mă bazez pe OneDrive pentru a sincroniza fișierele mele în cloud și am folosit uneori coșul de reciclare pentru a revigora documentele șterse. Pentru a face același lucru, deschideți spațiul de stocare OneDrive. Faceți clic pe intrarea pentru Coș de reciclare. De acolo, răsfoiți lista de fișiere șterse sau căutați fișiere specifice prin nume, extensie și / sau cu metacaractere. Pentru a restabili un fișier, selectați-l și faceți clic pe Restore.

iCloud

Conectați-vă la iCloud. Faceți clic pe pictograma Settings. În secțiunea Advanced, puteți opta pentru restabilirea fișierelor șterse, a contactelor, a calendarelor și a mementourilor și a bookmarks-urilor șterse. Faceți clic pe opțiunea dorită, cum ar fi Restore Files. Selectați fișierul de care aveți nevoie și faceți clic pe Restore. De asemenea, puteți sări direct la iCloud Drive. În colțul din dreapta jos, faceți clic pe linkul pentru Recently Deleted. Dacă fișierul dvs. lipsă apare aici, selectați-l și faceți clic pe Recover.

Google Drive

Conectați-vă la Google Drive. Faceți clic pe pictograma Trash. Căutați fișierul pe care doriți să îl restaurați. Dacă nu îl puteți găsi, căutați fișierul introducându-i numele complet sau introducând caracterele în caseta Search. Google Drive vă avertizează dacă găsește fișierul din Trash. Faceți clic pe View pentru a vedea fișierul din dosarul Trash. Pentru a le restabili, faceți clic dreapta pe fișier și faceți clic pe Restore.

Dropbox

Cu un cont personal Dropbox gratuit, aveți până la 30 de zile pentru a restaura un fișier șters. Un cont Dropbox Business are până la 120 de zile. Conectați-vă la Dropbox. În pagina dvs. de pornire, faceți clic pe linkul Files și apoi selectați linkul pentru fișierele șterse. Căutați fișierul pe care doriți să îl recuperați. Faceți clic pe fișier și selectați Restore din fereastra pop-up.

Tip solutie

Permanent

Voteaza

(1 din 4 persoane apreciaza acest articol)

Despre Autor

Leave A Comment?