Cum primim si accesam notificarile dupa telefon pe PC folosind Your Phone app

Configurare noua (How To)

Situatie

Posibilitatea de a primi pe PC notificarile de pe telefon ne permite sa fim mai productivi, astfel nu mai stam cu telefonul in mana mereu si avem tot ce ne trebuie direct pe calculator. Windows 10 si Android (minim v 7.0) ne permit sa primim notificarile direct pe PC folosindu-ne de doua aplicatii instalate pe pc si telefon si de un cont Microsoft. Este vorba despre Your phone app (PC) si Your Phone Companion (Android), ambele dezvoltate de Microsoft.

Solutie

Pasi de urmat

Instalam Your Phone Companion pe telefon, deschidem si ne conectam cu contul de Microsoft.

Pe pc cautam in search bar “Your Phone” si deschidem aplicatia, alegem Android si ne conectam cu acelasi cont de Microsoft de la primul pas:

Apasa Allow pe telefon cand ne intreaba daca permitem conectarea telefonului cu PC-ul:

Ne intoarcem la PC, iar in aplicatia Your Phone app la sectiunea Notifications apasam butonul Open Settings on Phone pentru a permite sincronizarea notificarilor intre telefon si PC.

Pe telefon ne va aparea urmatoarea optiune in care trebuie sa permitem accesul la notificari pentru Your Phone Companion.

Acum cand vom primi o notificare pe telefon, o vom putea vedea si pe PC. Va aparea un pop-up in coltul din drepata jos a ecranului, o putem vedea in notification center si in aplicatia Your Phone app. De asemenea, putem raspunde la notificari direct dupa PC. In exemplul de mai jos putem da reply la un mesaj Whatsapp.

Tip solutie

Permanent

Impact colateral

Windows 10 trebuie sa aiba update-urile la zi, iar telefonul trebuie sa aiba minim Android 7.0

Voteaza

(3 din 11 persoane apreciaza acest articol)

Despre Autor

Leave A Comment?