Cum putem opri Google Chrome sa se mai deschida odata cu sistemul de operare OS X

Configurare noua (How To)

Situatie

Google Chrome este cu siguranta unul dintre cele mai performante si mai sigure browsere de internet, atat pe OS X cat si pe Windows sau pe telefoanele mobile cu Android, insa pe cat este de performant pe atat este de stresant uneori si invadeaza sistemul cu toata suita de servicii oferite Google.( de vazut si Stergere Aplicatii din Lauchpad )

Dupa ce instalati Chrome pe OS X si va autentificati cu un cont Google, acesta isi pune serviciul in “startup“, astfel ca dupa fiecare restart sau pornire a unui iMac, MacBook Pro, Air, etc.. Google Chrome se va deschide automat. Lucru care pe foarte multi utilizatori ii deranjeaza.

Solutie

Pasi de urmat

Deschideti Google Chrome, iar pe iconita Chrome din Dock faceti click-drepta (sau click cu doua degete simultan pe trackpad), apoi la “Options” debifati “Open at Login

Open-at-login

Daca aceasta optiune este deja debifata, va sugeram sa o bifati si apoi sa o debifati. Google Chrome nu se mai deschide singur dupa restartarea / repornirea OS X.

Se mai poate opri si prin aceasta metoda

Deschideti System Preferences.

System-Preferences

 

 

Apoi Users & Groups.

User&Groups

 

Se intra la tabul Login Items si debifati casuta din fata Google sau  selectati Google apoi faceti click pe minus () pentru a sterge de tot serviciul din Login items.

login-Items

Google Chrome nu va mai porni odata cu sistemul de operare al Mac-ului dumneavoastra. Aceste metoda se aplica la inchiderea sistemului si daca nu aveti deschis Google Chrome sau daca nu alegeti ca dupa restart aplicatiile active sa fie redeschise automat.

 

Tip solutie

Permanent

Voteaza

(13 din 21 persoane apreciaza acest articol)

Despre Autor

Leave A Comment?