Cum putem rezolva eroarea 503?

Configurare noua (How To)

Situatie

Aceasta situatie apare in momentul in care se acceseaza o pagina Web.

Eroarea 503 Service Unavailable apare atunci cand un server web nu poate sa proceseze cererea efectuata de tine.

In cele mai multe cazuri eroarea este cauzata de numarul mare de solicitari care au fost trimise catre site sau de faptul ca acesta este in mentenanta si nu accepta momentan conexiuni. In aceste 2 situatii remedierea trebuie sa fie facuta de catre aministratorului site-ului, insa exista cateva lucruri rapide pe care le puteti incerca:

Solutie

Pasi de urmat

Reincarca pagina:

Exista posibilitatea ca eroarea sa fi fost temporara si problema site-ului sa fie acum rezolvata. Poti, de asemenea, sa folosesti tasta F5 pentru o reincarcare completa.

Verifica daca site-ul functioneaza pentru alte persoane:

O buna modalitate de a efectua aceasta verificare daca nu este nimeni in jurul tau care te poate ajuta este site-ul:  isitdownrightnow.com

Cu ajutorul lui ai posibilitatea de a verifica statusul real al site-ul in cauza. Introdu link-ul pe care doresti sa il accesezi in campul principal si apasa butonul Check.

Daca ai verificat pagina si rezultatul arata ca pagina este nefunctionala doar pentru tine, urmatorul pas pe care il poti urma este sa restartezi calculatorul.

Exista posibilitatea sa ai unele probleme temporare cu internetul si restartarea calculatorului poate ajuta.

 

Eroarea mai poate fi cauzata si de o problema a DNS-ul sau a DNS server-ului. Poti incerca sa schimbi ordinea DNS serverelor din setari.

Deschide Control Panel -> Alege View Network status and tasks

Din partea stanga a ecranului selecteaza optiunea : “Change adapter settings” -> Click dreapta pe iconita care nu are un X rosu in dreptul ei:

Si alege optiunea Properties -> In fereastra nou aparuta dublu click pe “Internet Protocol Version 4 (TCP/IPv4)”.

In ce-a de-a doua sectiune a ferestrei nou aparute ai doua campuri de DNS si daca exista informatii introduse acolo, poti incerca sa le inversezi.

Tip solutie

Permanent

Voteaza

(35 din 77 persoane apreciaza acest articol)

Despre Autor

Leave A Comment?