Cum sa cautam si sa stergem fisiere duplicat in Mac OS X

Configurare noua (How To)

Situatie

De multe ori ne intalnim cu fisiere duplica, iar acestea nu sunt decat spatiu pierdul pe hdd-ul nostru, mai ales daca aveam un SSD instalat acesta spatiu este cu atat mai mult important dat fiind capacitatea mica de stocare a acestora.

Sunt multe aplicatii de a elimina fisierele duplicat o mare parte din ele sunt aplicatii ce trebuiesc platite. O sa va prezint cateva aplicatii si metode a gasii si elimina fisierele duplicat:

1

Solutie

Pasi de urmat

Gemini este una dintre aplicatiile ce trebuie platite, aceasta pare sa fie una dintre aplicatiile raport calitate pret care merita  10$. Cu o interfata usoara si prietenoasa acesta reusete sa gaseasca taote tipurile de fisiere ce sunt duplicat (.jpg, .doc, .mp3, .mp4, etc…).

Cu acesta aplicatie in varianta demo aveti posibilitatea de a cauta si gasi fisierele duplicat dar nu aveti posibilitatea sa le stergeti direct din aplicatie, o varianta fiind sa va duceti unde aveti aceste fisiere pe HDD si sa le stergeti dumneavoastra.

2

DupeGuru, dupeGuru Music editor si dupeGuru Pictures Editor acestea sunt aplicatii open-source, sunt simplu de folosit cu o interfata intuitive. Cu aceste aplicatii aveti posibilitate dupa scanarea fisierelor duplicat sa selectarea acestora sa le si stergeti fata de variant Gemini in demo mode.

Aceasta aplicatie este foarte utila, nu veti avea acea interfata “sclipitoare” ca la aplicatiile platite dar isi va face treaba cu siguranta.

3

iTunes a dezvoltat o optiune care va poate ajuta sa gasiti fisierele duplicat din libraria dumneavoastra,nu o veti putea folosti pe alte tipuri de fisiere in afara de cele din libraria iTunes (.mp3,aiff, wav, mpeg-, aac, etc).

3

Cam asta este de ce aveti nevoie pentru a reusi sa gasiti fisiere duplicat in pc-ul dumneavoastra.

Tip solutie

Permanent

Voteaza

(32 din 68 persoane apreciaza acest articol)

Despre Autor