Cum să dezactivați notificările în timpul redării video pe un Xbox One

Configurare noua (How To)

Situatie

Noile ferestre de notificare pot deveni enervante când apar pe un videoclip pe care încercați să îl vizionați pe Netflix.
 Xbox One vă permite să ascundeți notificările în timp ce vizionați videoclipuri, prevenind astfel de distragere a atenției.


Solutie

  • Pentru a schimba această setare, mergeți la Setări> Toate setările> Preferințe> Notificări pe Xbox One.

  • Dacă într-adevăr nu vă plac notificările, puteți dezactiva caseta de selectare “Notificări pe” aici și împiedicați Xbox One să vă afișeze notificările în orice moment.

  • Cu toate acestea, pentru a împiedica apariția unor notificări în timp ce vizionați videoclipuri, va trebui să selectați “Notificări Xbox”.

  • Veți vedea o listă cu diferite categorii de notificări, inclusiv categorii cum ar fi Prieteni și emisiuni, Realizări, Mesaje, Apeluri primite și Sistem. Toate aceste categorii au setări separate.
  • Pentru a împiedica apariția unui tip de notificare în timp ce vizionați videoclipuri, selectați-l aici. Dacă doriți să împiedicați afișarea tuturor notificărilor în timpul vizionării videoclipurilor, trebuie doar să selectați prima categorie – va trebui să modificați această setare separat pentru fiecare categorie de notificări.


  • Activați caseta de selectare “Ascundeți ferestrele pop-up în timpul videoclipului” pentru notificare. Apăsați butonul B de pe tastatură pentru a vă întoarce și repetați acest proces pentru fiecare tip de notificare pe care doriți să îl ascundeți în timpul vizionării videoclipurilor.
  • De asemenea, puteți să dezactivați setarea “Afișați ferestre pop-up” pentru fiecare tip de notificare, care va dezactiva ferestrele pop-up de notificare pentru aceasta peste tot. Notificările ascunse în acest fel vor fi totuși disponibile în meniul Notificări, dar acestea nu vor apărea niciodată și nu vor întrerupe ceea ce faci.

  • Notificările pe care le primiți vor fi în continuare accesibile în meniul Notificări, chiar dacă nu apar atunci când le primiți. 

Tip solutie

Permanent

Voteaza

(9 din 22 persoane apreciaza acest articol)

Despre Autor

Leave A Comment?