Cum să dezactivați sunetul dintr-un grup de discuții în WhatsApp

Configurare noua (How To)

Situatie

Discuțiile de grup reprezintă o surpriză pentru majoritatea existenței utilizatorilor WhatsApp. Chiar când vă puneți telefonul jos, colegii dvs. decid sa inceapa discutii interesante. Iată cum obțineți un control pe toate aceste notificări.

 

 

Solutie

În timp ce ne-am uitat deja cum să dezactivați chat-urile de grup timp de opt ore, o săptămână sau un an, este mai mult o reparație clară pentru un grup de discuții în grup, care nu mai este o soluție rezonabilă. Dacă, în schimb, doriți să îmblânziți toate chat-urile de grup, trebuie să schimbați modul în care WhatsApp vă anunță mesaje noi de grup.

Deschideți WhatsApp și mergeți la Settings> Notifications. Iată cum arată pe iOS.

Si pe Android:

Există câteva lucruri diferite pe care le puteți face aici. De exemplu, puteți modifica sunetul de notificare selectând Sunet pe iOS (stânga, dedesubt) sau Tonul de notificare pe Android (în partea dreaptă, dedesubt) sub Notificări de grup. Pe iOS, aveți și o altă opțiune. Dacă dezactivați Afișați notificările, nu veți primi nici măcar un pop-up atunci când primiți un mesaj de grup. Este probabil un pic cam mult, dacă nu vă aflați în grupuri care vă interesează.

Selectați un ton nou (inclusiv “Niciuna”), apoi apăsați “Salvare” sau “OK”.

Dacă selectați Nici unul, veți primi în continuare o notificare când primiți un mesaj de grup, dar nu va face un sunet. Aceasta este o rezolvare destul de bună dacă doriți doar să nu fiți supărat de un telefon care bazaie tot timpul. Alternativ, puteți selecta un alt ton de notificare. În acest fel, veți primi o avertizare sonoră atunci când primiți un mesaj de grup, dar veți putea spune că probabil nu este urgentă.

Tip solutie

Permanent

Voteaza

(10 din 28 persoane apreciaza acest articol)

Despre Autor

Leave A Comment?