Cum sa dezactivezi in iPhone inregistrarea locatiilor frecventate

Configurare noua (How To)

Situatie

ximg_56d70a1ea1165.png.pagespeed.gp+jp+jw+pj+js+rj+rp+rw+ri+cp+md.ic.nEo7UAqbjL

Exact ca si Google’s Location Service, iPhone-ul dvs. tine evidenta locurilor unde mergeti si inregistreaza informatiile respective astfel incat sa poata fi vazute ulterior pe o harta. Daca doriti sa dezactivati aceasta optiune si chiar sa stergeti informatiile deja salvate referitoare la locatiile parcurse urmati pasii de mai jos.

Backup

Nu necesita plan de back-up

Solutie

Pasi de urmat

Din fericire cei de la Apple au facut ca aceasta optiune sa se poata dezactiva, fara a afecta in vreun fel functionalitatea telefonului.

Trebuie sa intram in iPhone la “Settings” apoi sa dam pe “Privacy”

settings privacy

La “Privacy” settings dam pe “Location Services” si apoi pe “System Services”

location services

Aici ne alegem “Frequent Locations”

freq locat

Aici avem posibilitatea de a activa sau dezactiva optiunea “Frequent Locations”

Optiunea este activata din oficiu dar o putem dezactiva, astfel incat telefonul sa nu mai inregistreze locurile unde mergeti.

Mai jos la capitolul History puteti vedea locatiile salvate deja.

freq locat 2

Daca dati pe o locatie va va arata locatiile frecventate pentru o anumita zona de harta.

location history

Se poate sa considerati ca este un pic cam multa informatie si sa doriti sa stergeti tot.

Nici o problema doar dati pe “Clear History” de la baza listei de setari “System Services” si apoi confirmati.

clear history

 

Tip solutie

Permanent

Impact colateral

Partea buna este ca nici macar nu afecteaza alte aplicatii aceasta dezactivare, adica puteti folosi telefonul sa navigati in diverse locuri cu aplicatia "Maps"

Plan de restaurare in caz de nefunctionare

nu necesita

Voteaza

(1 out of 2 people found this article helpful)

Despre Autor

Leave A Comment?