Cum să editați subiectul unui mesaj pe care l-ați trimis în Outlook

Configurare noua (How To)

Situatie

Este enervant obținerea unui e-mail important cu o linie de subiect irelevantă sau lipsă. Sigur, puteți să vă clasificați e-mailurile pentru a vă ajuta să le găsiți mai târziu, dar nimic nu bate o linie de subiect utilă atunci când vă uitați la rezultatele căutării. Outlook are o caracteristică puțin cunoscută, care vă permite să editați linia de subiect a e-mailurilor pe care le-ați primit, ceea ce face ca acest deziderat să fie ceva din trecut.

Solutie

Abilitatea de a edita linii de subiect face parte din setările pentru vizualizarea dosarului. Pentru a accesa acestea, mergeți la Vizualizare> Vizualizați setările.

Aceasta deschide fereastra Setări avansate de vizualizare.

De asemenea, puteți accesa acest panou făcând clic dreapta pe antetul într-un dosar și apoi făcând clic pe comanda “Vizualizați setările”.

În fereastra Setări avansate de vizualizare, faceți clic pe butonul “Alte setări”.

În fereastra Alte setări, activați opțiunea “Permiteți editarea în celule”.

Faceți clic pe “OK” și apoi pe “OK” din nou pentru a reveni la dosarul dvs.

Acum, dacă faceți clic pe Subiectul unui e-mail, îl puteți edita și apoi puteți să-l salvați pe Înapoi pentru a vă salva modificările. Nu veți putea edita câmpuri cum ar fi De la, Către sau Primite (acestea sunt părți ale antetului de e-mail), dar nu veți mai fi confruntat cu o multitudine de linii de subiecte goale în arhiva dvs.

Pentru a dezactiva această abilitate, reveniți la Setări avansate de vizualizare> Alte setări și dezactivați opțiunea “Permiteți editarea în celule”.

Tip solutie

Permanent
Etichetare:

Voteaza

(38 din 91 persoane apreciaza acest articol)

Despre Autor

Leave A Comment?