Cum să faceți screenshot-uri la toata pagina în Google Chrome fără a utiliza o extensie

Configurare noua (How To)

Situatie

Google Chrome are o funcție ascunsă în interiorul Instrumentelor pentru dezvoltatori, care vă permite să preluați capturi de ecran de dimensiuni medii ale oricărei pagini web. Această caracteristică captează întreaga pagină, asemănătoare unei imagini de ecran derulantă, fără a utiliza o extensie a unei terțe părți.

Solutie

Pasi de urmat

Pentru a începe, deschideți Chrome și accesați pagina web pe care doriți să o capturați. Odată ajuns acolo, faceți clic pe cele trei puncte, indicați “More Tools”, apoi faceți clic pe “Developer Tools”. Alternativ, puteți apăsa Ctrl + Shift + I pe Windows sau Command + Shift + I pe Mac pentru a deschide panoul Instrumente pentru dezvoltatori.

În colțul din dreapta sus al panoului, faceți clic pe pictograma cu trei puncte, apoi pe “Run Command”. Alternativ, apăsați pe Ctrl + Shift + P pe Windows și pe Command + Shift + P pe Mac.

În linia de comandă, tastați “Screenshot”, apoi faceți clic pe “Capture full-size screenshot” din lista de comenzi disponibile.

Notă: Această caracteristică este ideală pe site-urile web cu conținut bazat pe text, opus aplicațiilor web, deoarece ar putea captura numai ecranul vizibil.

Imaginea ar trebui salvată automat, dar dacă vi se solicită să salvați captura de ecran, selectați o destinație pe computer, apoi faceți clic pe “Save”.

Tip solutie

Permanent

Voteaza

(3 din 9 persoane apreciaza acest articol)

Despre Autor

Leave A Comment?