Cum sa folosesti un singur nucleu la un procesor cu mai multe nuclee?

Configurare noua (How To)

Situatie

Uneori doriți să utilizați un singur nucleu, deoarece unele jocuri și aplicații rulează prost pe procesoare multi-core. Există o serie de moduri de a face acest lucru.

Backup

Se salveaza punct de restore dand properties pe My Computer / This PC ca in imaginea de mai jos; si/sau backup sistem de operare.

Solutie

Pasi de urmat

I – Cea mai simplă cale (metodă nepermanentă):

1 – Rulați jocul sau aplicația.
2 – Apăsați Alt + Tab pentru a ieși din aplicație (sau orice alt mod pe care îl cunoașteți).

3 – Deschideți Managerul de activități Windows apăsând Ctrl + Shift + Esc.

4 – În fereastra Manager de activități, selectați fila Aplicații, care arată o listă de aplicații care se execută în prezent. Faceți click dreapta pe jocul sau aplicația dvs. și apăsați butonul G (sau selectați Go To Process).

5 – După cum puteți vedea, suntem acum în fila Procese din Task Manager și procesul de aplicare al dvs. este selectat. Faceți click dreapta pe ea și selectați Setare afinitate.

6 – Se deschide fereastra procesorului Affinity și puteți selecta pe ce nuclee doriți să rulați aplicația dvs. Selectați una și apăsați OK.

Tip solutie

Permanent

Impact colateral

Această metodă funcționează bine și este ușor de implementat, dar are o problemă: trebuie să faceți acest lucru de fiecare dată când rulați aplicația. Și există o altă situație posibila: pentru unele jocuri și aplicații pe ecran complet, aceasta ar provoca o eroare de când ai părăsit aplicația sau jocul după caz.

Plan de restaurare in caz de nefunctionare

Asemenea ca in introducere:
Se salveaza punct de restore dand properties pe My Computer / This PC ca in imaginea de mai jos; si/sau backup sistem de operare.

Voteaza

(9 din 31 persoane apreciaza acest articol)

Despre Autor

Leave A Comment?