Cum sa lansezi rapid aplicatiile de pe Taskbar folosind scurtaturi de pe tastatura

Configurare noua (How To)

Situatie

Multi dintre noi utilizam taskbar-ul din Windows ca o bara de lansare rapida pe care o populam cu programele noastre de zi cu zi. Deschiderea acestor programe este la fel de simpla ca facand clic pe ele , dar exista de fapt un mod mai rapid de a lansa programele de pe taskbar: combinatii simple de la tastatura.

Iata cum puteti face.

Solutie

 

  1. Programele existente pe taskbar sunt numerotate de la stanga la dreapta incepand cu unu. Daca vreti sa deschideti rapid primul program folositi combinatia de taste Windows + 1, al doilea program Windows + 2 si asa mai departe.

1

2. Daca vrei sa deschideti o noua fereastra a unui program existent pe taskbar deja deschis folositi combinatia de taste Shift + tasta Windows + numarul corespunzator programului.

1 - Copy

3. De asemenea exista si posibilitatea sa lansati rapid orice program existent pe Taskbar sau Desktop prin crearea unui shortcut personalizat.

Selecati programul dorit si deschideti bara de optiuni prin apasarea click dreapta, de unde veti deschide sectiunea de Properties. In fereastra nou deschisa, in campul “Shortcut Key” definiti combinatia de taste preferata.

4

Tip solutie

Permanent

Voteaza

(4 din 7 persoane apreciaza acest articol)

Despre Autor

Leave A Comment?