Cum să modificați Dock Switch-ul Nintendo pentru o mai bună portabilitate

Configurare noua (How To)

Situatie

Comutatorul este grozav! Proiectarea de pe Nintendo este … mai puțin grozavă.

Producătorii de accesorii au început să vândă carcase alternative pentru doc. Sunt doar niște bucăți de plastic și sunt concepute pentru a menține bucățile electronice ale docului oficial Nintendo într-o poziție nouă și mult mai ușor de utilizat. Această modificare permite docului să fie aproximativ o treime din dimensiunea volumului original pentru o călătorie mult mai convenabilă, afișând, de asemenea, ecranul tabletei Switch-ului pentru o redare la îndemână pe desktop în timp ce se încarcă.

Solutie

  • Ce ai nevoie

Tot ce ai nevoie pentru a finaliza acest proiect este această carcasă și aproximativ 20 de minute. Această carcasă costă în jur de 15 dolari pe Amazon și vine cu șurubelnița personalizată cu trei aripi, va trebui să deschideți docul Nintendo. S-ar putea să doriți să folosiți propriile șurubelnițe mici, de vreme ce cele ieftine incluse  sunt incomode.

Iată o șurubelniță trei-aripi mai mare, mai bună, dacă doriți o completare permanentă specifică Nintendo la setul dvs. de instrumente. Vor fi utile și câteva boluri pentru a ține șuruburile desfăcute.

  • Pasul întâi: Deschideți  Switch-ul Nintendo

Pentru a începe, scoateți dock-ul Switch-ului de la locul său normal de la televizor și deconectați tot hardware-ul de la acesta. Răsuciți capacul pe spate pentru a vedea porturile de conectare. Scoateți aceste opt șuruburi:

Cu aceste șuruburi scoase, veți putea scoate această bucată de plastic și expuneți placa de bază a docului.

Placa de bază va sta liber în carcasă.

  • Pasul doi: Scoateți placa de bază și portul USB-C

Există două cabluri conectate la placă: cablul panglică care vine de la portul USB-C, iar cablul de alimentare care merge la LED. Cablul de panglică este în partea de sus în această orientare, așa că apucați-l mai întâi. Trageți în sus fila ținând-o în loc pe conector, apoi trageți cablul afară.

Acum ridicați placa de bază cu blândețe și veți vedea un cablu de culoare roșu și negru conectat dedesubt. Deconectați-l, apoi puteți scoate complet placa.

Puteți lăsa cablul luminos de alimentare acolo unde se află, dar va trebui să mergeți după portul USB-C din partea de jos a docului. Pentru a accesa această componentă, va trebui să comutați la o șurubelniță cu cap Philips standard și să îndepărtați aceste nouă șuruburi diferite. Șase dintre ele sunt adânc încastrate, așa că vei avea nevoie de o șurubelniță scurtă și subțire pentru a le scoate.

Cu cele nouă șuruburi scoase, puteți smulge următoarea bucată din carcasa de plastic.

Rotiți partea rămasă a docului în jurul lui pentru a accesa ansamblul portului din partea de jos.

Trageți cu ușurință cablul panglicii în lateral și îndepărtați aceste patru șuruburi. Acest lucru vă va permite să scoateți placa de retenție, care ține arcurile pe portul USB-C glisant. Încercați să nu lăsați izvoarele să se apropie prea mult unul de celălalt: se vor încurca ușor odată ce se desprind.

Există două șuruburi foarte mici care țin portul USB-C pe locul ansamblului culisant. Se foloseste o șurubelniță stea  care include încă o prindere bună pentru acest pas. Scoateți șuruburile, puneți-le deoparte și apoi scoateți portul USB-C

  • Pasul trei: Instalați componentele în noua carcasă

Acum sunteți aproape gata să treceți componentele pe noul doc. Conectați cablul USB-C din nou în portul plăcii de bază. Partea albastră a conectorului ar trebui să fie orientată în sus și, după ce ați închis complet zăvorul, nu ar trebui să se mai vada culoarea acestuia:

Nu vă faceți griji pentru lumina LED din docul inițial: este doar un indicator și nu va face parte din docul dvs. finalizat. Cu cablul panglică USB reasamblat, luați portul USB-C de la capătul cablului de panglică și introduceți-l în orificiul oval din bucata superioară a carcasei.

Acum apucați aceleași două șuruburi minuscule pe care le-ați eliminat de pe ambele părți ale portului USB-C din stația de comutare originală (în ultima parte a celui de-al doilea pas). Folosiți-le pentru a fixa portul pe noua carcasă, de data aceasta înșurubându-le din partea de jos.

Pliați placa de bază pe cea mai lungă porțiune a cablului USB-C cu panglică. Porturile de pe placă trebuie să se încadreze bine în decupajele din carcasă. În cazul în care cablul cu panglică iese în exces, folosiți degetul pentru a împinge o parte din acesta în curba piesei superioare a carcasei.

Folosiți trei dintre șuruburile furnizate cu carcasa de înlocuire pentru a înșuruba placa de bază în aceste locații. Placa de bază ar trebui să se potriveasca perfect in carcasă pentru a putea fi prinsă in suruburi.

Puneți partea inferioară a învelișului pe partea superioară și folosiți încă patru șuruburi pentru a-l fixa. Se va potrivi doar într-un fel.

Scoateți picioarele de cauciuc de pe ambalajul învelișului de înlocuire și lipiți-le peste orificiile șuruburilor.

  • Pasul patru: verificați-vă munca

Și ați terminat! Verificați în jurul docului recent modificat pentru a vă asigura că există o mulțime de degajări pentru toate porturile. Dacă există, conectați cablurile de alimentare și HDMI și testați-l cu televizorul. Ar trebui să vedeți imaginea Switch-ului pe televizor.

  • Rețineți că, deoarece placa de bază originală este încă folosită, comutatorul în sine consideră că este în docul original atunci când îl conectați. Aceasta înseamnă că își va opri ecranul atunci când este introdus. Dacă doriți să folosiți dock-ul modificat ca suport de încărcare pentru desktop, încercați să folosiți un alt încărcător USB-C care nu este al Nintendo-ului și deconectați cablul HDMI.

SUCCESS !!

 

 

 

Tip solutie

Permanent

Voteaza

(0 din 15 persoane apreciaza acest articol)

Despre Autor

Leave A Comment?