Cum sa recuperezi un profil de utilizator cu erori: The system has recovered from a serious error. User profile is damaged.

Configurare noua (How To)

Situatie

De multe ori la pornirea calculatorului intalnim mesajul de eroare “The system has recovered from a serious error. User profile is damaged“.

Aceasta eroare are consecinte si in celelalte componente software ale sistemului de operare (Windows), de exemplu, puteti primi erori sau notificari pentru setari sau informatii lipsa de la Microsoft Outlook, Internet Explore si .NET Framework.

Solutia recomandata … in pasii de mai jos.

Solutie

Pasi de urmat

Accesati meniul Control Panel si creati un utilizator nou, cu drepturi de Administrator.

Start –> Control Panel –> User Accounts

Apoi, faceti click pe User Account tool si selectati Create A New Account link. Redenumiti contul cu numele utilizatorului creat mai sus.

Faceti click pe butonul Create Account. Deconectati-va cu Log Off din sesiunea curenta si conectati-va, folosind noul cont de utilizator. Aceasta operatiune, va crea profilul noului utilizator. Dupa ce setarile au fost configurate, repetati deconectarea, folosind Log Off, fara a efectua alte modificari pe acel profil.

Conectati-va cu vechiul cont si efectuati urmatoarele setari:

Click dreapta pe My Computer –> Properties. Selectati tab-ul Advanced si accesati butonul Settings din sectiunea User Profiles. Selectati din lista contul utilizatorului cu probleme/erori/fisiere corupte, etc. Faceti click pe butonul Copy To, accesati locatia, folosind “Browse” si localizati directorul Documents and Settings si selectati contul de utilizator proaspat creat pentru copiere.

Pe ecran va aparea o casuta care va va informa ca fisierele originale vor fi sterse si va va solicita acordul pentru a continua si finaliza procesul de copiere (alegeti Yes).

Dupa ce profilul cu probleme a fost copiat, deconectati-va din sesiunea curenta si accesati sistemul folosind noul utilizator. Toate setarile vechiului utilizator vor fi copiate si configurate.

Tip solutie

Permanent

Voteaza

(7 out of 9 people found this article helpful)

Despre Autor

Leave A Comment?