Cum sa rezolvam eroarea de logare Xbox dupa instalarea Windows 10 build 14942

Configurare noua (How To)

Situatie

Daca aveti probleme sa va logati in jocuri care folosesc Xbox Live dupa instalarea Windows 10 build 14942 atunci folositi acest truc pentru a rezolva problema.

 

Microsoft ruleaza acum build-ul 14942 al Windows 10 pentru PC-uri in programul Windows Insider. Ultimul update Redstone 2 aduce noi utilizari, schimbari si imbunatatiri. Una dintre aceste noi imbunatatiri  modifica cum sistemul de operare prelucreaza hosturile. In trecut host-urile erau grupate in servicii de host groups pentru a conserva memorie, acum cand majoritatea PC-urilor au instalat mai mult decat suficient RAM avantajul acestor grupe a scazut drastic.

In Windows 10 build 14942 majoritatea hosturilor nu mai sunt grupate. Acum sunt separate in diferite procese in echipamentele care au 3.5+ Gb RAM. Din pacate in urma acestor modificari utilizatorii pot intalni probleme in momentul in care doresc sa se logheze in jocuri care folosesc Xbox Live.

Cu toate acestea cei de la Microsoft sunt constienti de aceste probleme si ei propun un “workaround” pana in momentul in care un update va rezolva problema definitiv.

 

Solutie

  1. Folositi combinatia de taste Windows key + X pentru a deschide meniul Power User si selectati Command Prompt (admin).
  2. Introduceti urmatoarea linie de cod si apasati pe Enter:REG ADD HKLMSYSTEMCurrentControlSetServicesXblAuthManager /v SvcHostSplitDisable /t REG_DWORD /d 1 /f

2

3. Restartati computerul pentru a se efectua schimbarile.

Dupa ce se va restarta PC-ul, XblAuthManager va imparti un proces tip serviciu host impreuna cu Windoes Update si Background Intelligent Transfer ceea ce va va permite sa va logati in Xbox Live.

Tip solutie

Permanent

Voteaza

(7 din 18 persoane apreciaza acest articol)

Despre Autor

Leave A Comment?