Cum sa schimbi locatia folderelor cu documentele personale prestabilite in Windows

Configurare noua (How To)

Situatie

Iti doresti sa mai eliberezi spatiu in partitia pe care este instalat sistemul de operare Windows. Aceste foldere cu documente personale se gasesc de obicei in partitia “C:”, in folderul “Users” si mai departe in folderul cu denumirea userului pe care il folosesti.

Solutie

Pasi de urmat

In primul rand va trebui sa navigati catre folderul in care se afla salvate aceste foldere. In cazul meu “C:Usersovidiu.butac”.

21

Mai departe va trebui sa dati click pe unul din folderele pe care doriti sa le mutati in alta locatie (Desktop, Pictures, Documents, etc) si sa selectati “Properties”.

22

In noua fereastra deschisa, in tabul “Location” veti gasi un camp cu locatia in care este salvat in acest moment folderul ales de dumneavoastra spre mutare. Aici aveti doua optiuni. Fie tastati in acel camp calea catre locatia in care doriti sa il mutati, fie dati click pe butonul “Move” si navigati folder cu folder catre locatia dorita.

23

Dupa ce ati ales viitoarea locatie a acestui folder (in cazul meu folderul “Documents” vreau sa fie mutat in “D:Docs”) va trebui sa dati click pe “Apply” si apoi “Ok” (sau direct pe “Ok”), dupa care sa asteptati finalizarea mutarii tuturor fisierelor din acest folder si ulterior mai puteti muta si alte fisiere urmand aceeasi procedura.

24

Tip solutie

Permanent

Voteaza

(10 din 28 persoane apreciaza acest articol)

Despre Autor

Leave A Comment?