Cum să verificați sănătatea bateriei iPhone

Configurare noua (How To)

Situatie

iOS include mai multe instrumente utile pentru a afișa cât de multă durată de viață a bateriei dvs. a lăsat iPhone-ul dvs., precum și ce aplicații consumă cea mai mare parte a bateriei. Cu toate acestea, niciunul dintre aceste instrumente nu vă spune nimic despre sănătatea pe termen lung a bateriei, ceea ce este la fel de important.

Backup

nu necesita

Solutie

Sanatatea bateriei vs. durata de viață a bateriei.

Sanatatea (starea) bateriei este diferită de viata bateriei. Durata de viață a bateriei determină durata bateriei pe o singură încărcare, însă starea bateriei determină cât se diminueaza durata de viață a bateriei în timp. După un an, durata de viață a bateriei nu va dura atâta timp cât telefonul era nou și va continua să se degradeze pe măsură ce anii trec.

dacă ați ajuns vreodată să reîncărcați în mod constant telefonul dvs. mai vechi, deoarece bateria dura doar câteva ore, atunci știi cât de enervant este asta. Soluționarea problemei este că majoritatea telefoanelor mobile nu au o baterie accesibilă utilizatorului care poate fi înlocuită cu o baterie nouă, proaspătă.

Din fericire, există două valori excelente pe care le puteți verifica pentru a obține o imagine de ansamblu asupra sănătății bateriei. Prima este capacitatea maximă rămasă (încărcarea totală pe care bateria o poate deține). Al doilea este numărul total de cicluri de încărcare pe care a trecut bateria.

Apple spune că își proiectează bateriile iPhone astfel încât acumulatorul să rețină aproximativ 80% din capacitatea sa după 500 de încărcări.

Obtineti masuratori mai exacte cu Battery Life Doctor

Există destul de multe aplicații care vor verifica starea bateriei dvs. chiar de la telefon, dar am găsit unul care este plăcut simplu, gratuit și disponibil în App Store.

Dacă vă puteți împăca cu niște anunțuri enervante, Battery Life Doctor vă poate oferi o afișare directa a stării de sănătate a bateriei iPhone. Există mai multe secțiuni diferite în aplicație, dar cea pe care doriți să vă concentrați este “Durata de viață a bateriei”. Atingeți “Detalii” pentru a obține mai multe informații despre starea de sănătate a bateriei.

Pe acest ecran, primul lucru pe care îl veți observa este graficul mare, care vă spune sănătatea generală a bateriei dvs., fie prin a spune “Perfect”, “Bine”, “Bad”, etc. Veți vedea, de asemenea, “Wear Level “urmat de un procentaj. Acesta este cât de mult a degradat bateria. Deci, dacă se citește 13%, atunci capacitatea totală de încărcare a bateriei este de 87% din maximul inițial (o baterie nouă va fi 100%).

Tip solutie

Permanent

Voteaza

(3 din 8 persoane apreciaza acest articol)

Despre Autor

Leave A Comment?