Cum se configureaza mai multe profiluri in Kodi cu scopul de a crea liste separate de vizualizare

Configurare noua (How To)

Situatie

p000 - Copy

Kodi este un software gratuit care se instalează pe calculatorul tău şi prin intermediul caruia poti accesa filme, seriale şi muzică de calitate. Se adaptează uşor pe orice sistem de operare (Windows, Linux, Mac, Android) si se poate controla de la distanţă printr-o telecomandă instalată pe un smartphone. Filmele ruleaza de pe diverse servere pe care le accesezi prin intermediul addon-urilor instalate. Poţi adăuga subtitrări, asculta posturi de radio din toată lumea, vedea programe tv online propriile fişiere multimedia de pe calculatorul tău.

Foarte important de stiut ca, KODI este o platforma multiuser si in cele ce urmeaza va voi arata cum cu se pot crea profului de utilizatori.

 

 

Backup

N/A

Solutie

Pasi de urmat

Mai intai trebuie sa accesam meniul  Settings simbolizat de rotita aflata in partea superioara- stanga a ecranului principal.

p01

Dupa care selectal Profile Settings

p02

In aceasta subsectiune veti vedea un profil default denumit Master User . Vom selecta butonu de langa denumit Add profile

p03

Urmatorul pas este sa alegeti un nume pentru noul profil.

p04

Dupa care apasam OK. Mai departe vom fi intrebati unde sa punem folderul profulului.

p05

Daca nu sunteti siguri de locatia folder-ului, lasati locatia default si apasati OK.

In urmatorul pas va fi afisat ecranul de configurare a noului profil creat unde puteti modifica numele, poza de profil, folderul, etc.

p06

Media sources reprezinta folderul in care se afla filmele si serialele pe care le ai de vizionat. Este mai simplu sa lasati acest folder sincronizat cu profilul principal dar este frumos să aveti posibilitatea de a utiliza foldere complet separat.

In cazul in care nu stiti sa configurati este de preferat sa lasati totul pe default.

p07

 

 

Comutarea între Profiluri în Kodi

p08

Acum, că profilurile sunt setate, probabil te intrebi cum se comuta intre ele. Există două modalități principale. Cel mai simplu este sa activam ecranul de login pentru Kodi; veți găsi opțiunea în secțiunea General a panoului Settings-Profiles.

p09

Activati optiunea Show login screen on startup si KODI va afisa la pornire o lista cu profile.

p10

Tip solutie

Permanent

Voteaza

(0 out of 0 people found this article helpful)

Despre Autor

Leave A Comment?