Cum se imprimă paginile de note fără diapozitiv pentru o prezentare PowerPoint

Configurare noua (How To)

Situatie

Dacă prezentarea dvs. este lungă sau aveți multe note de vorbitor, puteți imprima și aceste note fără a imprima miniaturi ale diapozitivelor.

Backup

nu necesita

Solutie

Cum se imprimă paginile de note fără diapozitiv

Dacă prezentarea dvs. este lungă sau aveți multe note de vorbitor, puteți imprima și aceste note fără a imprima miniaturi ale diapozitivelor.

Treceți la fila “Vizualizați” de pe Panglică, apoi faceți clic pe butonul “Pagina de note”. Aceasta vă schimbă vizualizarea in modul Pgina de note. Pe fiecare pagină, veți vedea o miniatură a diapozitivului și toate notele însoțitoare

Selectați miniatura pe fiecare pagină și ștergeți-o.

Nu vă faceți griji! Acest lucru nu șterge diapozitivul în sine din prezentarea dvs. principală – doar miniatura de pe pagina de note. Repetați acest pas pentru fiecare pagină de note.

Treceți peste fila “Fișier” și faceți clic pe comanda “Imprimare”.

Selectați imprimanta pe care doriți să o utilizați, asigurați-vă că ați selectat opțiunea “Note Pages” și apoi faceți clic pe butonul “Print”.

Dacă ați șters miniaturile de diapozitive din paginile de note și doriți să le puneți înapoi, comutați la vizualizarea sortare diapozitive, faceți clic dreapta pe o miniatură acolo și alegeți comanda “Copiere” și apoi lipiți miniatură pe pagina de note unde doriti.

Tip solutie

Permanent

Voteaza

(8 din 35 persoane apreciaza acest articol)

Despre Autor

Leave A Comment?