Descarca orice versiune de Windows de pe site-urile oficiale in vederea reinstalarii

Configurare noua (How To)

Situatie

Indiferent de ce versiune a sistemului de operare Windows folosești vine o vreme când vrei/trebuie să îl reinstalezi. Poate că ai fost destul de prevăzător și ai un disk la îndemână ori poate partitia de recuperare e intactă și poate fi folosită. Dar dacă nu, ce poți face? Poți descărca imaginea ISO pentru Windows 10 direct de pe site-ul Microsoft. Însă nu ai la vedere toate versiunile. Cu toate acestea ele sunt undeva ascunse și poți să ajungi la ele. Oricum e mult mai simplu, sigur și indicat să folosești această soluție decât să cauți și să descarci de pe torrente (odată cu o selecție frumoasă de viruși sau malware) diverse versiuni.
Iată ce trebuie să faci:

Backup

 

 

Solutie

Pasi de urmat

Accesezi siteul oficial la această adresă https://www.microsoft.com/en-us/software-download/techbench. După cum o sa observi ai posibilitatea de a descărca versiunile de Windows 10.

poza 1 windows

Pentru a avea acces la toate versiunile de Windows trebuie sa accesezi acest link http://pastebin.com/EHrJZbsV . Copii codul (tot codul) din zona incercuita cu roșu.

poza 2 windows

 

Revii la pagina Microsoft, apesi Ctrl + Shift + J, or Ctrl + Shift + K in funcție de browser-ul folosit (Chrome respectiv Firefox). Cu Ctrl+V pui intregul cod in consola deschisă și apeși enter.

poza 3 windows

Din acest moment ai acces la toate versiunile de windows și poți descărca varianta dorită sau toate.

poza 4 windows

Tip solutie

Permanent

Voteaza

(5 din 14 persoane apreciaza acest articol)

Despre Autor

Leave A Comment?