Gionee F5 Review

Configurare noua (How To)

Situatie

Gionee F5 Review

Solutie

Gionee F5 are procesorul octa-core Mediatek MT6750 tactat la 1.4 GHz, GPU Mali-T860MP2, 4 GB de memorie RAM si 32 de GB spatiu de stocare intern, care poate fi extins prin intermediul slotului de card microSD.

Camera foto principala dispune de 13 MP, este dotata cu auto-focus si flash LED dual-tone iar camera foto secundara dispune de 8 MP.index

Gionee F5 este echipat cu un display IPS care masoara 5.3 inch in diagonala, ruleaza la rezolutia de 1280 x 720 pixeli si este protejat cu sticla 2.5D Corning Gorilla Glass.

Carcasa acestui terminale este realizata in totalitate din materiale premium, in speta aluminiu iar finisajele par sa fie de buna calitate.

Gionee F5 este un smartphone dual-sim, compatibil 4G/VoLTE si dispune de: Wi-Fi 802.11 b/g/n, Bluetooth 4.1 si GPS iar terminalul este dotat cu senzor de amprente.

Noul smartphone din portofoliul celor de la Gionee are 7.7 mm grosime, este echipat cu un acumulator de 4.000 mAh iar terminalul ruleaza versiunea de android 6.0 Marshmallow, care a fost customizata cu interfata Amigo UI.

Asadar vorbim de un terminal supraevaluat si nu intelegem strategia celor de la Gionee care pana acum erau axati pe terminale care detin un raport decent intre pret si specificatii.

Tip solutie

Permanent

Voteaza

(4 din 6 persoane apreciaza acest articol)

Despre Autor

Leave A Comment?