How to Create and Add Footnotes in PowerPoint

Situatie

Notele de subsol sunt excelente pentru furnizarea de informații suplimentare fără a ocupa prea mult spațiu. Dacă există o cantitate limitată de spațiu pe fiecare diapozitiv din PowerPoint, notele de subsol pot fi doar ceea ce aveți nevoie. Iată cum să le adăugați la următoarea dvs. prezentare.

Solutie

Deschideți PowerPoint și navigați la diapozitivul în care doriți să inserați o notă de subsol. Lângă textul care are nevoie de o notă de subsol, introduceți un număr sau un simbol.

Acum, va trebui să introduceți în superscript numărul sau simbolul pe care l-ați introdus ca indicator de notă de subsol. Evidențiați personajul făcând clic și glisând mouse-ul peste el.
În grupul „Font” din fila „Acasă”, selectați „Dialog Box Launcher”, care este pictograma minusculă aflată în partea dreaptă jos a grupului „Font”.

Va apărea fereastra „Font”. Aici, selectați caseta de lângă „Superscript” din grupul „Efecte”. Faceți click pe butonul „OK” pentru a continua.

Textul selectat va apărea acum ca text suprascriptat.

Acum, pentru a adăuga nota de subsol propriu-zisă. În fila „Text” din grupul „Inserare”, selectați opțiunea „Antet și subsol”.

Va apărea fereastra „Antet și subsol”. Bifați caseta de lângă „Footer”, introduceți numărul sau simbolul pe care l-ați utilizat pentru indicatorul de notă de subsol, apoi introduceți textul notei de subsol. Odată terminat, selectați butonul „Aplicare”


Repetați acest proces pentru fiecare diapozitiv care necesită o notă de subsol.

Tip solutie

Permanent
Share ..

Voteaza

(4 din 10 persoane apreciaza acest articol)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

We are all close together

A problem, a question, an emergency?
Do not hesitate to visit the help centre, we can help you.

Copyright © 2020 Askit. All rights reserved

Suport Tehnic