HP Officejet Pro 8720 – Review

Configurare noua (How To)

Situatie

Solutie

HP Officejet Pro 8720 este o imprimanta inkjet office ce pretinde sa ofere costuri de pana la 50% mai scazute decat o imprimanta laser, iar cartusele sa reziste de pana 3 ori mai mult decat imprimantele din aceeasi gama oferite de competitie.

Multifunctionala are greutatea de doar 18kg, destul de usoara pentru ceea ce ofera: Imprimare/Copiere/Scanare/Fax, toate intr-un design.

Volumul recomandat pentru o durata mare de viata este de 2000 copii/luna. Copiatorul are o viteza de 37 de copii pe minut iar imprimanta are o medie de printare de 22 de pagini pe minut.

Ca specificatii are un procesor de 600MHz, 256MB ram si este echipata cu un ecran touchscreen de 4.3 inch.

Este echipata cu NFC, putand imprima doar atingand de printer un dispozitiv mobil echipat cu NFC, astfel nu mai este nevoie de o retea a companiei.

 

In cutie gasim cablu de alimentare, cd-ul cu drivere si un pachet de cartuse cu o durata medie de 500 de pagini.

Este usor de instalat, doar bagata in priza, pe display o sa primesti instructiuni de instalare a cartuselor, apoi necesita o conexiune la wifi pentru a printa wireless de pe orice device contectat la acea retea.

Dupa o utilizare de aproximativ o luna intr-un birou cu 3 persoane, pot spune ca este o imprimanta de calitate, display-ul si interfata fac toti banii, este ca si un smartphone iar functiile de wireless print sunt esentiale.

Tip solutie

Permanent

Voteaza

(10 din 26 persoane apreciaza acest articol)

Despre Autor

Leave A Comment?