Live CD-uri necesare unui System Administrator

Configurare noua (How To)

Situatie

Afla care sunt cele mai folosite unelte de administrare Windows.

Solutie

Hiren’s boot CD 15.2 are foarte multe tool-uri folositoare despre unul din ele am vorbit aici.
Hiren’s boot cd 9.9 sau 10.6 in aceste versiuni de Hiren’s este Ghost cu care poti face imagine unui hard disk cu toate datele,  Ghost-ul cloneaza mai bine hard disk-urile care au bad-uri.

hiren-boot-cd-ghost-9.9

Kali Linux pe 32/64 bit, iti recomand aceste doua versiuni de linux pentru ca sunt uneori situatii in care vrei sa copii anumite date de un hard vechi pe un hard nou iar dupa cum stii windows mai agata anumite programe de sistemul de operare.
Tot in Kali Linux este si disk utility cu care poti verifica hard disk-ul, foloseste acelasi sistem de verificare ca si HDD Sentinel.
Kali Linux poate vedea si anumite fisiere ascunse sau folosite de MAC-uri fata de Ubuntu care este mai white si nu are acces peste tot.

kali-linux-hard-disk

Linux Mint versiunile 15, 16, 17 pe 32/64 de bit, toate versiunile sunt bune iti zic mai multe ca sa foloseste versiunea mai veche pentru sistemele hardware vechi.

linux-mint-15-16-17

Iti recomand sa folosesti ambele versiuni de linux sunt cazuri in care Kali Linux nu se adapteaza la hardware-ul pe care il ai dar Linux Mint o face si invers.
Ambele versiuni de Linux merg cu live cd sau usb.
Acronis True Image 2013 sau 2014 de obicei versiunile mai noi au mai multe tool-uri dar ambele versiuni isi fac treaba bine.

acronis-true-image-2013-2014

Poti face un live USB cu toate aceste live cd-uri cu Yumi, am facut un tutoarial cu acest program aici.(http://askit.ro/solutii/cum-sa-faci-un-usb-cu-mai-multe-sisteme-de-operare-cu-yumi/)

 

Tip solutie

Permanent

Voteaza

(35 din 85 persoane apreciaza acest articol)

Despre Autor

Leave A Comment?