Promoveaza articole si afiseaza articolele promovate pe site in Joomla 3

Configurare noua (How To)

Situatie

Articolele promovate fac parte, de regula, din pagina principala a Joomla 3, atunci cand un articol este promovat, acesta apare direct in pagina principala ca fiind un articol nou si de interes pentru vizitatorii site-ului. Daca site-ul tau nu functioneaza in modul descris anterior, poti crea o legatura din meniul principal al site-ului direct catre articolele promovate, in acest tutorial vei invata cum:

Functia de promovare a articolelor in Joomla 3 poarta numele de Featured Articles

Solutie

Pasi de urmat

In prima faza, trebuie sa marchezi articolele dorite ca Featured. Pentru a face asta, mergi in Content -> Articles Manager. Aici poti vedea lista completa a articolelor. A se observa ca esxista o iconita tip STEA in dreptul fiecarui articol. Pentru a marca un articol ca Featured/promovat, trebuie sa apesi pur si simplu pe aceasta stea. Aceasta va capata culoarea galbena indicand faptul ca ai marcat acest articol ca Promovat/Featured.

featured_articles_manager

Pentru a crea o legatura din meniul principal al site-ului web catre articolele promovate/featured, urmeaza instructiunile:

Mai intai trebuie creat un nou obiect de tip meniu in meniul principal pe care daca se da click sa duca la articolele promovate. Pentrru a face asta, mergi la Menus -> Main Menu(meniul principal implicit -> Add New Menu Item (poti face asta si cu alte meniuri deja existente de exemplu Home menu).

add_menu

In continuare, vom selecta tipul meniului “menu type” apasand butonul Select

select_featured

Va aparea o fereastra cu tipurile de meniu disponibile, expandeaza zona Articles si selecteaza optiunea Featured Articles

select_featured_type

Apoi apasa butonul Save&Close si asta aste, acum pot accesa din web site ul tau aceste articole Promovate.

Tip solutie

Permanent

Voteaza

(11 din 36 persoane apreciaza acest articol)

Despre Autor

Leave A Comment?