Promoveaza articole si afiseaza articolele promovate pe site in Joomla 3

Configurare noua (How To)

Situatie

Articolele promovate fac parte, de regula, din pagina principala a Joomla 3, atunci cand un articol este promovat, acesta apare direct in pagina principala ca fiind un articol nou si de interes pentru vizitatorii site-ului. Daca site-ul tau nu functioneaza in modul descris anterior, poti crea o legatura din meniul principal al site-ului direct catre articolele promovate, in acest tutorial vei invata cum:

Functia de promovare a articolelor in Joomla 3 poarta numele de Featured Articles

Solutie

Pasi de urmat

In prima faza, trebuie sa marchezi articolele dorite ca Featured. Pentru a face asta, mergi in Content -> Articles Manager. Aici poti vedea lista completa a articolelor. A se observa ca esxista o iconita tip STEA in dreptul fiecarui articol. Pentru a marca un articol ca Featured/promovat, trebuie sa apesi pur si simplu pe aceasta stea. Aceasta va capata culoarea galbena indicand faptul ca ai marcat acest articol ca Promovat/Featured.

featured_articles_manager

Pentru a crea o legatura din meniul principal al site-ului web catre articolele promovate/featured, urmeaza instructiunile:

Mai intai trebuie creat un nou obiect de tip meniu in meniul principal pe care daca se da click sa duca la articolele promovate. Pentrru a face asta, mergi la Menus -> Main Menu(meniul principal implicit -> Add New Menu Item (poti face asta si cu alte meniuri deja existente de exemplu Home menu).

add_menu

In continuare, vom selecta tipul meniului “menu type” apasand butonul Select

select_featured

Va aparea o fereastra cu tipurile de meniu disponibile, expandeaza zona Articles si selecteaza optiunea Featured Articles

select_featured_type

Apoi apasa butonul Save&Close si asta aste, acum pot accesa din web site ul tau aceste articole Promovate.

Tip solutie

Permanent

Voteaza

(5 out of 12 people found this article helpful)

Despre Autor

Leave A Comment?