PST Splitter – O solutie geniala pentru arhivele ce depasesc 10 GB

Configurare noua (How To)

Situatie

Nu sunt multe persoanele care nu stiu sa creeze o arhiva (.pst) in momentul in care li se umple mailbox-ul (pentru utilizatorii care lucreaza sub un domain controler – utilizatori care au o limita fixa la mailbox) sau chiar si cei care isi creeaza arhive .(pst) pe calculatoarele persoanle, insa tinand cont ca nu stiu, trag emailurile din mailbox in arhivele vechi, uneori acestea ajungand sa aiba chiar si 20-30 GB. Pentru utilizatorii care lucreaza sub politica de retea, pierderea unei arhive de 20-30 GB ar reprezenta sfarsitul lumii, insa prin aceasta solutie va prezint un Splitter PST, care poate fi configurat sa imparta acele arhive mari, in arhive mai mici in functie de anumite criterii.

Solutie

Pasi de urmat

PST Splitter – Descarcati Programul Splitter PST.

Instalati programul prin metoda clasica, iar mai apoi deschideti-l.

1

Slectati auto archive option:

Selectati la cate zile doriti sa splituiti arhiva pst:

2

 

Selectati obtiunea de a crea un PST in functie de setarea anterioara privind zilele:

3

Bifati obtiunea ” Make backup of original files ” – pentru a avea un plus de siguranta in caz ca procesul de splituire da crash.

4

Selectarti calea de unde programul sa execute pst-ul si apasati buton ” Run Now ”

5  6

Asteptati pana procesul se finalizeaza si descchideti in outlook noile arhive impartite. Pentru orice eventualitate, avand in vedere faptul ca arhivele de tip (pst) sunt foarte firave, reparati arhivele splituite cu SCANPST.EXE pentru a fi siguri ca inainte de a le atasa la Outlook, acestea nu sunt corupte.

7

Tip solutie

Permanent

Voteaza

(10 din 32 persoane apreciaza acest articol)

Despre Autor

Leave A Comment?