Rezolvarea erorii d3dx9_43.dll Windows 7

Configurare noua (How To)

Situatie


Eroarea d3dx9_43.dll este foarte frecventă. Este puțin probabil ca astăzi să fie cel puțin un jucător care nu a întâlnit-o niciodată. Biblioteca d3dx9_43.dll poate provoca mai multe tipuri de erori. S-ar putea să lipsească componenta sau drepturile de acces necesare. D3dx9 43.dll poate necesita înregistrare, reinstalare, înlocuire într-o altă bibliotecă.

Solutie

Prin urmare, eroarea se rezolva astfel:
Dacă anterior d3dx9 43.dll nu a fost instalat pe computerul dvs. și numai după descărcarea unui anumit software a apărut, cel mai adesea sistemul necesita inregistrarea bibliotecii.

Puteți face acest lucru într-un singur mod – manual.

Înregistrarea automată se efectuează prin intermediul site-ului Microsoft și al computerului utilizatorului, astfel încât trebuie să aveți o conexiune la Internet pentru a efectua toate acțiunile.
Primul pas:
1. deschideți o fereastră de comandă pe PC ca administrator al dispozitivului;

2. tip regsvr32 / u d3dx9_43.dll în linie și apăsați Enter. Această acțiune este necesară pentru anularea înregistrării de lucru anterioare incorecte;

3. introduceți acum o astfel de comandă regsvr32 / i d3dx9_43.dll și apăsați Enter

După efectuarea acțiunilor de mai sus, eroarea trebuie eliminată. Pentru a testa biblioteca, reporniți programul care a provocat eroarea.
În unele cazuri, pentru a depana complet o problemă, pur și simplu eliminați și apoi restaurați din nou biblioteca dinamică.Localizați fișierul bibliotecii d3dx9_43.dll prin intermediul motorului de căutare “Explorer”.Scoateți-o

Deschideți acum “Coșul de reciclare” și mutați manual dll-ului din acesta, în directorul rădăcină System32 de pe unitatea C. După ce ați finalizat toți pașii, reporniți computerul.
După ce computerul a fost repornit, mutați manual dll-ului din “Coșul de reciclare” înapoi în directorul rădăcină System32 de pe unitatea C.

Tip solutie

Permanent

Voteaza

(10 din 16 persoane apreciaza acest articol)

Despre Autor

Leave A Comment?