Rezolvarea erorilor pentru sistemele de operare Windows 10, Windows 8.1, Windows 8, Windows Server 2012 R2 sau Windows Server 2012, Windows 7, Windows Vista, Windows Server 2008 R2 sau Windows Server 2008

Configurare noua (How To)

Situatie

Pentru a rezolva eventualele erori sau o eventuala  deteriorare  a Windows-ului referitor la  actualizări și pachete service pack. De exemplu, o actualizare poate să nu se instaleze dacă un fișier de sistem este deteriorat. DISM sau System Update Readiness tool poate ajuta să remedieze unele erori de deteriorare ale Windows-ului.

Notă pentru utilizatorii casnici

Acest articol este destinat pentru agenții de asistență și profesioniști IT. Dacă sunteți în căutarea mai multor informații despre remedierea erorilor de actualizare Windows, accesaţi site-urile web Windows:

Windows Update Troubleshooter Erorile fix Windows Update

Solutie

Pasi de urmat

Pentru Windows 10, Windows 8.1, Windows 8, Windows Server 2012 R2 sau Windows Server 2012

Pentru a rezolva această problemă, utilizați instrumentul inbox Deployment Image Servicing and Management (DISM). Apoi, instalați din nou actualizarea sau pachetul Service Pack Windows.

 1. Deschideți o linie de comandă cu drepturi sporite. Pentru aceasta, trageți cu degetul din marginea din dreapta a ecranului, și apoi atingeți Căutare. Sau dacă utilizați un mouse, indicați spre colțul din dreapta jos al ecranului, apoi faceți click pe Căutare. Tastați linie de comandă în caseta de Căutare , faceți click dreapta pe linie de comandă și apoi faceți click pe Executare ca administrator. Dacă vi se solicită o parolă de administrator sau o confirmare, tastați parola sau faceți click pe Se permite.
 2. Tastați următoarea comandă şi apoi apăsaţi Enter.
  Este posibil să ca operațiunea de comandă să dureze câteva minute.

DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth

Important!

Când executați această comandă, DISM utilizează Windows Update pentru a furniza fișierele necesare pentru a remedia deteriorările. Cu toate acestea, dacă clientul Windows Update este deja deteriorat, utilizați o instalare de Windows în curs de utilizare ca sursă de reparare sau un folder Windows alăturat de pe o partajare de rețea sau de pe un dispozitiv media amovibil, cum ar fi DVD-ul Windows, ca sursă a fișierelor. Pentru aceasta, executați în schimb următoarea comandă:

DISM.exe /Online /Cleanup-Image /RestoreHealth /Source:C:RepairSourceWindows /LimitAccess

Notă!

Înlocuiți substituentul C:RepairSourceWindows cu locația sursei dvs. de reparare. Pentru mai multe informații despre utilizarea instrumentului DISM pentru a repara Windows, face referire la reparare o imagine Windows.

 1. Tastați comanda următoare și apăsați pe Enter.
  Este posibil să ca operațiunea de comandă să dureze câteva minute.

sfc/scannow

 1. Închideți linia de comandă și apoi executați din nou Windows Update .

DISM creează un fișier jurnal (% windir%/Logs/CBS/CBS.log), care conține orice probleme găsite sau remediate de instrument. % windir % este folderul în care este instalat Windows. De exemplu, folderul % windir % este C:Windows.

Pentru Windows 7, Windows Vista, Windows Server 2008 R2 sau Windows Server 2008

Pentru a rezolva această problemă, utilizați instrumentul de pregătire a actualizărilor de sistem. Apoi, instalați din nou actualizarea sau pachetul Service Pack Windows.

 1. Descărcați instrumentul de pregătire a erorilor de sistem.
  Faceți click pe linkul de descărcare în tabelul următor, care corespunde cu versiunea de Windows care se execută pe computer.
  Aflați dacă computerul execută versiunea de Windows pe 32 sau 64 de biți.Acest instrument este actualizat în mod regulat, se recomandă să descărcați întotdeauna cea mai recentă versiune.
Sistem de operare
Versiunile x86 (pe 32 de biți) de Windows 7 SP1 și Windows
Versiunile x64 (pe 64 de biți) de Windows 7 SP1 și Windows 7
Versiunile x64 (pe 64 de biți) de Windows Server 2008 R2 SP1
Versiunile Itanium de Windows Server 2008 R2 SP1
Versiunile x86 (pe 32 de biți) de Windows Vista SP2 și Windows Vista SP1
Versiunile x64 (pe 64 de biți) de Windows Vista SP2 și Windows Vista SP1
Versiunile x86 (pe 32 de biți) de Windows Server 2008 SP2
Versiunile x64 (pe 64 de biți) de Windows Server 2008 SP2
Versiunile Itanium de Windows Server 2008 SP2
 1. Instalați și executați instrumentul.
  1. Faceți click pe Descărcare pe pagina Web Centru de descărcare, apoi procedați într-unul din modurile următoare:
   • Pentru a instala instrumentul imediat, faceți clic pe Deschidere sau executareși apoi urmați instrucțiunile de pe ecran.
   • Pentru a instala instrumentul mai târziu, faceți clic pe Salvare și apoi descărcați fișierul de instalare pe computer. Atunci când sunteți gata pentru a instala instrumentul, faceți dublu clic pe fișierul.

2.În caseta de dialog Windows Update Standalone Installer, faceți clic pe Da.

Când se instalează instrumentul, se execută automat. Deși de obicei durează mai puțin de 15 minute, aceasta poate dura mult mai mult pe unele computere. Chiar dacă bara de progres pare să se oprească, scanarea se execută în continuare, deci nu faceți click pe Revocare.

3.Când vedeți Instalare terminată, faceți clic pe Închidere. Reinstalați actualizarea sau pachetul Service Pack pe care ați încercat să îl instalați anterior.

Pentru a repara manual erorile de deteriorare pe care instrumentul le detectează, dar nu le-a remediat, verificati in CheckSUR.log.

 

Tip solutie

Permanent

Voteaza

(0 din 4 persoane apreciaza acest articol)

Despre Autor

Leave A Comment?