Rezolvați eroarea „Windows needs your current credentials” pe mașini Windows 10 care sunt înregistrate într-un domeniu

Rezolvare problema (Fix IT)

Situatie

Dacă sunteți deranjat de mesajul pop-up “Windows needs your current credentials” (Windows are nevoie de acreditările dvs. actuale) de fiecare dată când vă conectați la sistemul dvs. de operare Windows 10, nu sunteți singur.

În unele cazuri, problema nu apare atunci când vă conectați utilizând parola, aceasta apare numai când vă conectați utilizând un cod PIN sau o amprentă digitală. Soluția de mai jos este destinată exclusiv dispozitivelor conectate într-un domeniu și care rulează Windows 10.

Solutie

Pasi de urmat

Mergeți la Executare și tastați “gpedit.msc” și faceți clic pe OK pentru a deschide Editorul politicilor locale de grup.

Dacă nu rulați versiunea Pro a Windows 10, va trebui să instalați Editorul politicilor locale de grup pe mașina dumneavoastră. Urmați instrucțiunile de aici pentru a face acest lucru.

Apare o fereastră de acces în care trebuie să urmați calea:

Computer Configuration > Administrative Templates > System> Logon.

Verificați panoul din dreapta al aplicației Logon și găsiți opțiunea “Always wait for the network at computer startup and logon”. Această opțiune este setată pe “Enabled” sau “Not Configured“, așa că faceți dublu clic pe aceasta și modificați-o pe “Disable“. Apoi dați click pe “OK”

Ieșiți din Editorul politicilor de grup și reporniți dispozitivul. Problema dvs. ar fi trebuit să fie rezolvată când reporniți computerul după ce ați urmat toți acești pași.

Tip solutie

Permanent

Voteaza

(9 din 22 persoane apreciaza acest articol)

Despre Autor

Leave A Comment?